Дві кіностудії (39 фото)

У безпосередній близькості від міста Тукумса, прямо в чистому полі «Латвійський Голлівуд» - так гордо називають місцевими Насправді це постійні набори Ризької кіностудії, відкриті до громадськості. Картонне містечко значно більше, ніж «Віборг біля Москви».

Це насправді більше прозаїка. Що ви побачили в чужорідному кіно фактично знятий на Землі. У Польщі на автомагістралі A4, між містами Катовіце і Краків, є дуже дивний будинок, який не має нічого спільного з архітектурою цієї планети. У інтернеті проходиться копіювання та репости фотографій про «аленське відділення польської радіостанції». Це насправді кіностудії.

84705825

Ми пішли на цю кіностудію з Captiva. Кожен переходить, скручуючи свої шиї з незвичайної картини. Тим не менш, керівництво кіностудії дуже доброзичлива і не проти гостей.

Радіостанція була фактично розташована там, але з тих пір, поки не вийшов. Сьогодні, найбільша і сучасна кіностудія в Польщі, Alvernia Studios, живе тут. У комплексі будівель виготовляються фільми (в декількох величезних павільйонах), а також спеціальні ефекти, редаговані саундтреки, записані - коротко, всі етапи виготовлення плівки під одним дахом. На жаль, він не виглядає ефектно, оскільки він зробив на екрані, і я прибув до студії рано вранці. Так нехай прогуляємось по приміщенням, їм варто.

На в'їзді з'являються монстри з деяких відомих фільмів про іноземців. Але я не можу пам'ятати, куди він прийшов.

Весь комплекс - десятки кульок різних розмірів, підключених скляними переходами.

Ви і я бачу це в кіно також? Ні, ці фотографії не знімалися тут, будівлі десять років. І це просто інтер'єр, самі фільми Полісся знімають не тільки про відчуження.

Над кожним дверима є символом з алфавіту Elvish.

до 1 2 3 4 5+

І доступ по відбитку пальців.

Один з плівкових павільйонів. Тут можна монтувати будь-які пейзажі, навіть величезні. Є два таких кульки в комплексі, точно так само. Площа кожного складає дві тисячі квадратних метрів, висотою стелі 16 метрів.

1 999 р.

Не в'язниця, як ви можете подумати спочатку. А номери для художників, інвентарю та костюмів. Тепер вони порожні, тому що в цьому моменті немає фільму.

Другий купол.

Заправка.

Якщо ви уважно дивитесь, всі матеріали, з яких здійснюється об’єкт «ален». Але все ж, дивиться дивовижна, на планеті немає другого такого місця.

Це управління освітленням.

Запис студії. Тут можна записувати саундтреки, але одночасно всі музичні альбоми. Я не бачу будь-яке почуття у списку музикантів, які тут писав, майже всі вони поляки, і ви не знаєте їх. А ось фільми, до яких додано «аленька рука» Альверії: Польський Сибір (2013) Дорожний патрул (2013) Гігантський механічний ман (2012) Земля Олива (2011) – до речі, про Чорнобиль. Вампіри (2011)

Насправді, це де все відбувається. Поставляючи все разом в єдиний фільм.

123456Наступна

Великий екран. Зробіть його виглядати як кінотеатр. Тільки стільці абсолютно різні, і в них немає спунгових отворів.

В той час як ми будуємо будівлі інших планет і робимо фільми про відчуження, вони також зберігають з нами і будуємо кіностудії в абсолютноземному стилі.

Але оскільки цивілізація відрізняється, іноземці не завжди розуміють призначення певних людських речей.

Це місто Російської імперії. Едак кінця 19 - на початку 20 ст. Але з розміром олівців, надідів людини :

Гаразд, океї. Це «Балтичний Голлівуд» біля Риги. Він виглядає дуже натурально з афарю.

Але не забувайте, що кінотеатр є одним великим децепцією, і практично завжди замість віскі в склянці неперевершеного чаю замість справжнього будинку - Нуф Нуфа-карта, а замість квартири - контейнер для доставки.

(доб. 808)

Здавалося б, що найважчіше в роботі актора фільму – вірити в реальність того, що відбувається, принаймні за час, що він знятий. Після того, як одягнете старе надшерсть, під яким джинси або одягнете гарну сукню над тугом, ще не буде автентичності. Як ви перевтілювати, коли все пап'є-маше?

Якщо є актори серед своїх читачів, як професіонали, так і любителі, поділіться досвідом, розкажіть пару секретів.

Старий, старий міст, який є пара років.

р.

Папірна бронетехніка. Німці втратили цей фільм в будь-якому випадку, тому що вартість? На відміну від польської студії я не можу назвати фільми, які були зняті в цих інтер'єрах. Але хто шукає?

Моє серце приймало, щоб побачити щось реальне в цьому кіно місті. Доброго дня!

За другий раз у Балтійських державах я зустрічаю таку Ікаруш як музейний експонат. Ви помітили прямо, і ми все одно маємо на дорогах, і люди транспортуються.

р.

Влаштування влаштування під мост.

На сайті LiveJournal багато звітів, але в минулому році територія Sinevilla має майже подвійні, нові будівлі та споруди. Ось для кого були побудовані рейки. Так, на ходу? Також реальний.

до 1 2 3 4 5+

Деякі будівлі виглядають так природно, що я хочу вірити. Це насправді те ж саме, плоскі прикраси.

Це метро.

Недавній мультфільм був дитячий або фільм про мишей. Є багато, ціла бродка. Роденти іноді називають іспанськими іменами.

754410

З якоїсь причини вони їдуть рожевим і блакитним УАЗ.

І зателефонуйте на цей телефон. Що це таке?

-img40---

Sinevilla може бути цікавим місцем для відвідування, якщо ви живете поруч або їдете в Балтії на вашому автомобілі. Звичайно, не варто ходити окремо. Але на шляху, вам сподобається.

-img41---

Тут є залізниця, але ви не можете залишити кіно міста. Автомобілі реальні, рейки реальні, але вони призводять до мертвого кінця.

-img42---

Вони також мають реальний паровий локомотивів, який приніс тут кран. Але він не їздив. І тут, де локомотиви йдуть у великих числах -- Я розповім вам дуже скоро.

-img43---

Але для цього нам необхідно подолати Литовську мову і дістатися до Польщі.

-img44----

Джерело: macos.ms

Категории

Смотрите также

Новое и интересное