Побачити актора.

Чи можна розпізнати ці актори реальними іменами? Багато хто з вас напевно бачив свої фільми. Карін Elaine Johnson. У своїй юності вона була хіппі і наркоманом, але потім вона виправдала себе, стала акторкою, породженою в фільмі з Деметріусом і отримала Оскар для неї.

Карлос Ирвін Естевец. Відомий п'яльник, коханець різних акторів, і, здається, стане хорошим актором. Він вперше з'явився під його реальним ім'ям цього року з Робертом Родрігезом.

Маргарет Мері Emily Annie Hyra. Її псевдонім отримують з анаграми слова Німеччина.

Террі Жан Боллі. Відомий винищувач, одночасно збити навіть Rocky Balboa.

р.

Маврикій Йозеф Міклевіт. Бетмена.

Demetrius джинси Geines. У той час вона була найвищою платною акторкою у світі, була одружена з відомим рятувальникам, який врятував світ від різних катастроф більше одного разу.

Крішна Пандит Бханджі. Вірний лицар Британської імперії, а також богиня Бетмена. І будинки оскаржуються на вогонь.

р.

Франціяська Роман Рівеллі. Відомий в радянських часів актриса, відомий тим, що обстинає італійські стилі. Це одна з них вона йде на телефон.

Марк Sinclair Vincent. Я не знаю, якщо ви можете розпізнати його. Мій колишній однокласник.

Juan Moreno y Herrera Jimenez. Іспанія від народження. Один з улюблених акторів. Вони кажуть, що я трохи схожий на нього.

Марина Ганзіс. Широко відомий в вузькому колі, актриса, цього року бере участь у мітингу на ляп Калину від Владивосток до Москви. Які змагання не брали участь у змаганнях?

Джерело: escogido7.livejournal.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное