р.
Я використовую для прослуховування західних «Голосів» в молоді, і я все ще зберігаю цю звичку. Тільки зараз вам не потрібно приймача, це все на телефоні. У США багато місцевих станцій.
Я нещодавно послухав розмову з Атлантою. Поточний стосунок між демократами та Республіканами та небайдужим залишком майже мільйона федеративних працівників – це просто відволік. Головне - слон в кімнаті, який кожен свідомо не помітив. Слон – це державний бюджет.
17 жовтня необхідно отримати дозвіл від обох будинків для розширення національної заборгованості США. Ця борг не може розумітися розумом, не можна вимірювати двориком, це 16,7 дол. Трильйон – тисяч мільярдів. При цьому борг зобов'язаний здійснювати виплату відсотків.
Я зробив простий розрахунок на основі звичайної тривідсоткової ставки. Для того, щоб США стояти ще, потрібно сплатити 501 млрд, більше двох мільярдів, кожен робочий день року. У.С. Треасур отримує від податків 2.4 трильйон на рік. Таким чином, заборгованість країни становить 8 разів річних заробітку.
«Імаїн», - сказав хост, «що ви заробите 100 000 року і маєте 800 000 на кредитних картках!» Навіть якщо ви зупините запозичення, і ви даєте 10 відсотків вашого заробітку, щоб оплатити його, це займе вам 80 років!
Про це заявив, що уряд США не страждає від такого призу, і це національна борг, ймовірно, продовжує зростати. Цей процес не може піти на невизначений і рано чи пізно прийде час, коли погашення кредиту буде припинено або затримується. За замовчуванням. Неможливим є наслідки, оскільки це не сталося перед США.
Є, звичайно, інші валюти – євро, китайська юань, ака renminbi, рубль, нарешті. З розвитком інтернету люди почали шукати самостійні методи розрахунку, з'явилися електронні гроші - e-gold, TokenPay, Pecunix, KlikEx і Bitcoin. У мене був невеликий обліковий запис, я пам'ятаю, я оплачував один програміст з Харкова, відправив його $ 200. Натисніть! - і гроші там. У 2009 році FBI закриває систему. Я вірю, що я, як користувач, також потрапив до безденних архівів Федерального бюро розслідувань.
Накамото в 2008 році опублікував революційний розвиток нової криптовалюти Bitcoin.
«Bitcoins» не відчутні, насправді це просто зашифрований довгий номер. Ціна не прив'язана до будь-якої валюти. Курс валют на біржі визначається попитом і попитом.
Видача та обіг «Bitcoin» повністю децентралізовані, всі перекази є загальнодоступними, але без дисклокації реального власника. Кожен користувач може створити необмежену кількість адрес.
Ви вже знаєте, де я збираюся. «Bitcoin» виросла громаду, яка бажала зручно, але анонімно торгувати всіма видами товарів, що несуть. Для подальшої суспендії було створено простір «шадов», де було просто неможливо виїхати з вулиці.
Творці одного такого секретного ринку назвали Шовковою дорогою. Цей шлях успішно порошувався, особливо в останні два роки. Довгий.
У вівторок, на Громадській бібліотеці Сан-Франциско, FBI затримував Шовковий творець Рос Вільям Ульбрихт.
Агенти Бюро також захопили 3 млн 600 тис. дол. США в криптовалюті «Біткойн».
Я вірю, що зараз ці «Bitcoins» проходять як фізичні докази. Потім гроші можна обміняти на біржі.
Я хотів би поспішати, адже після арешту і закриття сайту, курс Біткойн почав швидко знизитися.
Тим часом 17 жовтня наближається.
З огляду на те, що уряд США ухвалить рішення про стягнення заборгованості.
Він зберігає вирощування.
Джерело Ваш текст за посиланням. й