Як зробити російську ковбасу (25 фото)

Найбільший виробник продукції в Росії - завод Черкізовського.
Blogger Artem Monakhov відвідала і дав нам можливість дізнатися цікаві речі.

Почнемо з морозильною камерою, на жаль, тут зустрінеться тільки один працівник, який виглядає більш схожим на janitor.

Він відмовився говорити мені.

Як зробити російську ковбасу (25 фото) р.

З морозильної камери я був дуже порожній, особливо для найбільшого виробника м’яса в Росії. Існує лише один довгий ряд півкаркасів, хоча він може вписуватися кілька разів більше. Все решта, близько п'ятдесят півкаркас вішали в три ряди, залишалися в кімнаті з «січником».

Після морозильної камери об'єктив став і якість фото значно знижується.

Тут робітник готує половину тушки для різання і різання, всі тушки діляться на три частини, це оптимальний варіант виробництва. Отримані деталі ходять далі вниз транспортера.

до 1 2 3 4 5+

Кожен з них працює близько десяти осіб.

Це кінець м'ясного маршруту, що переходить в ковбасний магазин. Сировина. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Сусідська майстерня, тут проводиться підготовка фаршу і сумішей інгредієнтів для приготування знайомих всім за смаком, зовнішнім виглядом і запахом ковбасних виробів.

Змішування інгредієнтів. На сьогоднішній день існує тільки натуральні продукти, але за кілька хвилин їх перемішують з крохмалем, барвниками та іншими добавками, які я не знаю. У спробі дізнатися секретну композицію дешевої ковбаси, я був закликав піти далі. При запиті про додавання барвників, я все одно трапився отримати розумну і чесну відповідь: «Ми додаємо барвник, тому що ніхто не буде придбати сіру ковбасу». Отже, пам'ятайте, що більш рожевий або червоний колір на ковбасі, чим більше добавок і барвників є.

Після завантаження всіх інгредієнтів змішувач залишається протягом деякого часу, поки вміст досягне однорідної маси.

В той час як вміст дешевої ковбасної маси, ми подивимося на сусідній магазин. Тут кращі продукти. В майбутньому варені ковбаси даються форми.

Після декількох етапів обробки ми бачимо звичайні ковбаси і ковбаси.

Сиро-смоктується ковбаса, вже з духовки, обробленої і готової до упаковки. Пакування в заводі відбувається в дещо передісторичному шляху.

В одному з магазинів на ковбасі відразу вклеїти етикетки, і упаковувати в термопакування, і все це робиться в інструкції.

У найближчому магазині ситуація дещо краще, є кілька автомобілів і 4 робітників. Пакування набагато швидше. Один заливає вхідні ковбаси на транспортері, другий склад і упаковку в пакети вже готової ковбаси і четверті пакети в ящиках.

М'ясорубка також розміщується вручну, а також джгутом з різною кількістю штук, немає стабільної і точної кількості в упаковці. Може бути дев'ять бабуся, можливо п'ять.

З ковбасним різанням все краще, все автоматизоване, різання, розподіл і упаковка.

Перед тим як вийти з ріжучої стрічки, ковбасні бункери проходять лазерний контроль для виявлення металевих і зарубіжних предметів.

Все добре, але в останньому етапі виникла проблема. Дві жінки не можуть обробити автомобільним полом. Я сподіваюся, що вони змогли вирішити цю проблему.

859410

Запечена і упакована, можна взяти на продаж.

Тепер ви знаєте, що ви їсти. Бон привіт!

Джерело: tinepoverish.livejournal.com