1243
"Покращання Temptation." На думку.
«Джабс: Імперія Секції. й
На жаль, я не схожий на фільм, особливо Steve Jobs. Я не знаю, як позбавляється від сюжету фільму, але на його основі, роботи є повним холдером, з величезним задумом, ненаповненим бомбастом, з поросятою ставленням до своєї дочки і його партнерами засновниками Apple.
Yet, на фоні холостих робочих місць і всюди в плівці, що прибрали цей шлях ... У майже кожна сцена, в кожній пам'яті до жахливих шляхів музики, це говорить, що Apple є великим, Стів це бог і пара про те, що є сміливі люди і божевільні люди, які досягають щось там і blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah. Це майже останній квартал фільму.
Я не фанат цієї корпорації взагалі, вони можуть бути найбагатшими у світі, але я досі не маю ніяких продуктів. Не про гроші, це про ступії. Найпопулярніші Користувачі iPhone не знають всі можливості свого гаджета, просто візьміть картину в дзеркалі з ним набагато крутіше, ніж з постійним смартфоном.
Я пам'ятаю, коли iPhone 5 вийшов, люди в Америці сіли в чергах на дні, щоб отримати цей телефон, ми не сидимо на їжу під час сходження Ленінграда. Люди були перетворені в зомбі деякі, іноді сидять на автобусі або в черзі, кожен знаходиться на своїх телефонах, граючи або сидячи на соціальних мережах. Я пам'ятаю лежачи в стаціонарі, часто відправлявся в клініку в лікарні, для доставки будь-якого, я пішов з книги, люди дивилися на мене, як я приніс дракона з собою.
Джерело тексту на посилання. .