873
БАД ДЕНЬ
Англо-американська концепція Дня поганого волосся мігрувала в російський лексик як «День поганого зачіски».
Вираз зрозумілий, але не зовсім точний, оскільки мова йде про зачіску - зачіска є наслідком - але про причину. Причиною є погане волосся, і він визначає настрій протягом всього дня. Цей день часто падає на частку блондинки, особливо пофарбованих.
Гідрогенний перекис, який ще використовується в деяких місцях, висихає волосся, робить їх ламким і ламким. Косметика виробляє всі види кондиціонерів і полос, які частково вирішують проблему. На даний момент проблема тільки досвідчена, практично інтуїтивно зрозуміла. У Сполучених Штатах, як повідомляється в Філадельфії, на Конгресі хімічного товариства.
Тут я хотів би згадати про вирок Володимира Ілліча Леніна, який показує його філософську глибину як мислитель. "Всесвіт", - сказав він, "Невипивана як атом". Природа нескінченна. Цей вираз є все більш помітним, тому що в його часі потужні мікроскопи ще не були винайдені, і Ілліч спирався тільки на його блискучу інтуїцію.
Дійсно, коли «квітка» вивчому об'єкті, з його багаторазовим збільшенням, є фотографії, що з'єднують зовнішній простір з внутрішнім простором. Поява про високорозчинний електронний мікроскоп дає можливість бачити людське волосся в розмірах колоди, з гілками і корками.
Барк утворює на шкірі, особливо після висихання. Індивідуальна вагова метелика, підставка під прямим кутом до стовбура волосся і сприяє зав'язанню. Ми змогли виміряти електричний потенціал кожного волосся. При сильному негативному заряді вони відкидають один одному, а також викликають настій.
Важко розчісувати, практично неможливо. В результаті на гребінці або щітки. Що виростає з голови. Особлива наука вже з'явилася, називається «гаптика», вона вивчає кореляцію суб'єктивного відчуття волосся з їх об'єктивним фізичним станом.
Іншими словами, якщо у вас є волосся на кінці ранку, і ви відчуваєте, що день прийде «зачісувати зачіски», то, щоб поставити його хрещено, суб'єктивно, швидше за все, збігається з об'єктивом.
Отримаєте під душем, вимийте голову шампунем, потім з полоскою, з якого волосся стає м'яким і незнімним, а потім, якщо це не допомагає, то змащуйте чим-небудь іншим.
Раніше використовується корова, масло лопуха, або діамант. Я пам'ятаю, що є одним з тих, синіх в маленькій пляшці, його волосся блискуче, як божевільний. Я шукаю всіх за кордоном, тому я не знайшов його.
Арганова олія. Рослинна олія з фруктів арганового дерева багата токоферолами, каротином, ненасиченими жирними кислотами.
Вони кажуть, що цей продукт зустрічається рідко. Арганія вирощує в напівдестирах, як вид захищається під захистом ЮНЕСКО. Організація задекларувала площу двох і півмільйонних га в південно-західному Марокко, з Атлантичного океану до гори High Atlas і Антатлас, арганського заповідника.
На сніданок я показав арганове диво, воно допомагає при захворюваннях шкіри і відновлює блиск волосся.
Жеребець дуже цегляно, тому Марокканські Бербери з часів безсмертності використовують традиційний метод запуску місцевих кіз на посадці. Ці маленькі тварини відмінно сходяться дерева, їсти фрукти, але ядро цих фруктів, горіхи в каштановій оболонці, залишаються необрізані і випадають з гною.
Бербери збирають все це, вийняти горіхову ядру і натирають горіхи на кам'яну крупу в пасту, з якої масло потім вичавлюється.
Десерт, арганія, кози, Бербери...
Тексти пісень, а це означає: Я впевнений, що я буду укладатися на ніч.
Джерело тексту на посилання. .