В'ячеслав Абрамчуков, будівельник Єкатеринбурга, хотів купити мобільний телефон і в 2011 році видав кредитну картку через Інтернет.
Я отримав $16,000 і сплатив за рік і половину. Але в результаті борг не знизився. Я поставлю чотири тисячі на картці, і тільки тисячі рублів йдуть в рахунок погашення кредиту, комісія їсть все інше, В'ячеслав відкрив і розповів прес, хто не придумав про те, що ви не придумали про те, що ноги на одязі» і ідею читати умови договору з банком.
Фрази, такі як «Я сердився і просто хвилював свою руку, припинив виплату», «ліктовий втрачений» відмінно ілюстрував немовляту 25-річного пролетарію, не в змозі побачити її наслідки для його «ваги». В результаті сьогодні вартість мобільного телефону Слави 50 тис. рублів, не враховуючи те, що молодий чоловік вже оплачується.
Тим не менш, рівень слави IQ створює проблеми в першу чергу для нього і є його особистим бізнесом. У той же час ПАТ «Тінькофф Банк» є громадським установою, відповідальним не тільки за кредитування та стягнення боргів В’ячеслава Абрамчукова, але й для своїх ідіотичних творців, які придумували надсилання таких карток.
«Ми всі боржники такого шолома!» — котирування «Комсомолська правда» від Уралу.
«Ми вже знаємо про цю листівку. Такі методи «викликання» боргу є незаконними. Є лише один правовий спосіб стягнення заборгованості – суд. І для таких листівок ви можете перейти до розгляду під час кримінальної статті «Покращений захват на суїцид». На жаль, є люди з небалансованими психіками, які після такої листівки дійсно можуть реагувати невідповідно, говорить головний юридичний радник муніципального центру захисту споживачів Єкатерінбург Яніна Голубєва. Ми зараз готуємо заявки на суд, прокуратуру та Центральний банк, який видав ліцензію на банк.
І Тінькофф Кредитні системи пояснили, що ця картина є «випробування одного з форматів роботи з шкідливими за замовчуванням, які не приходять в контакт з банком. й
«Банк хоче сказати, що нічого страшного в боргі нічого страшного, не знімати себе, не ходити на хід, але можна перебудувати борг, якщо ви входите в контакт з банком», - пояснив кредитний інститут.
Уралетс Абрамчуков, зокрема, Відповідність оплати: візьміть інші, і поверніть свій власний!
Джерело тексту на посилання. .