Знайти власний бізнес

Історія дуже схожа на моральність, якщо вона не була підтверджена місцем подій.
Живий звичайний хлопчик в Україні, шість кілометрів про Київ. Дніпро в тих місцях -- wow. І, звичайно, як і всі місцеві жителі, він пішов (або замість того, роса) рибальство. Плавання з батьком-в-правом. Вони були рибалки. Тим не менш, ніхто взагалі, що вони регулярно доповіли матері-право головного героя. Як правило, не було нічого об'єкту, оскільки риба мала об'єкт. І її пара, нехай мені сказати, не доставляла рибалок. Не перловий просто жирний. Потім навантаження буде відрізати, потім обертати на дереві буде кидати, після чого погода не лягає.
Так вони знову намагаються спробувати свою удачу. Плавання на острів, сидячи - зловживання. Три години, нуль. А поруч з підводним дивером з гвинтівкою для підводного полювання періодично дів. І перетягує з абіс річкової риби ще одна і більш страшна. Потім він зробив вогонь, він вигодовував. Наша пара ховається на слину. Вони думають, що це буде весело в домашніх умовах. А потім підводний дивер тремтить, підійшов і дивився де купити воду. Де в середині острова на Дніпрі можна придбати воду? У найближчому магазині знаходиться 15 кілометрів. Але якщо необхідно, будь ласка, пити, добре чоловіка. З нами Він відвертий, подякував мені. Я приніс їм смажену рибу. Вони подякували йому. Оздоблений. У нас був погляд. Вони думали те ж саме.
В цілому, тепер вони не ходять вздовж Дніпра з шестерні. Ніна свого бізнесу. Вони надягають на човні кілька ящиків пива, води і що міцніше. Вони плавають між островами. Це не просто риба, що йде назад. Вони також мають гарну кількість риби. І ще не з'явився ІРС.
Що таке? Знайти власний бізнес. Я не подбаю про незнайомців. Кожен має власний.