1382
Сервіс Dirt Appetite
Якщо вам добре процідити, можна здивувати таким, в цілому, досить простою секцією як кухонне приладдя. Я не хочу відірвати кухонні дизайнери, Бог заборонив. Але одна з передумов, що кухонний гарнітур повинен відповідати, це викликає позитивні емоції, пов'язані з їжею (ідеально). Або принаймні він був нейтральним. Я не сперечався, кожен має власні гастрономічні переваги, але я хотів би побачити будь-який з моїх друзів на столі такого шедевра. Не знаю, але деякі думки будуть рухатися. Добре виглядають акуратно в підвалі. Неперевершено перевірте шафки. Хто знає його? Ви знаєте.
Думка - Я думаю, що я отримую його. Ну, звичайно. Це просто дієтичний комплект. Щоб підвищити ефект, щоб говорити. Чому? Визначте версію переконливої версії. Я сидів на столі з настроєм, щоб подрібнити все, що покрито, і тут - бум - така краса. Все правильно, добра, апетит. А можна також взяти в наступну кімнату, яку ви вже перетравили.
Або для сім'ї неординарних невідповідностей. Самий варіант. Або ж, можливо, набір для особливо дорогих гостей. Ви знаєте, є категорія. На столі - гості з дому. В принципі, при правильній уяві, можна знайти використання. фантазія, джентльмен.
(Б)
р.
451310