Кицька в мистецтві

Згадайте фразу Остап Бендер, який він звернувся до Шура Балаганова, шукаючи на машині Козловевич? «Це те, що ви можете зробити з звичайною швейною машинкою. й
Ось що ви можете зробити з регулярним скотчем. Не подобаються Богові, але це творчий і смішний. І, що важливо, як кажуть, від доступних засобів. Насправді це завжди справа. Хтось побачає в рулоні кицька прямо, щоб говорити, призначення. Хтось ще. Пам'ятайте ті ж картини кавових бобів, волосся та багато інших речей, які більшість з нас не звертали уваги. Все вірно, я бачу його в траві, і це все недовгове.
І тільки тоді, коли ми бачимо щось надзвичайне на фото або полотні, ми заводимо наші губи і скажемо:
Новий фотограф Мексики Wes Naman займається рибним господарством. Як він прийшов до свого розуму і як він прийшов до життя так, не допускати. Я думав, що я кажу, і це. Всі права. Це гарна ідея. Особисто мені сподобалося. Моделі, здається, теж. Хочу відзначити, що всі моделі брали участь у зйомки абсолютно добровільно. Чи не було насильства чи співучасть. Не всі погоджені з фотографом, але здається, він зумів переконувати всіх. Не було боляче під час зйомок. Я хотів би бачити в наступних рядах розвиток і поглиблення теми - використання скотча різної ширини і кольорів, розміщення його по всьому тілу. (І що одна голова дещо вузька.) Всі, творчий успіх для вас, Wes.

р.