Про призначення та Значення без Папоса та зірки

Не дуже смішний був недавно. Відносний помер. Сильну, здорову людину в своїх психах, які ніколи не скаржаться на здоров’я. І тут буквально «збиті» протягом трьох місяців. У вересні в широкому денному світлі він втратив свідомість, а з тих пір - експертиза, консультації, реанімація. Перш за все в Криму, і коли вони не змогли зрозуміти, вони прийшли до Києва. Не було зроблено діагноз. Чоловік пішов.
І, ви знаєте, що язик не можу перетворювати. Чоловік пішов, тому що його земля вибивається з під ногами, його життя було позбавлено сенсу і призначення.
Він провів більше десятиріччя в готелі Судак. Він був менеджером готелю та всієї суміжної інфраструктури. Здійснити весь проект з нуля. Вибачте, що проживали його. Наприкінці літа сталося інцидент, в результаті чого власники готелю взяли участь у ньому. Не вдалим чином, так як часто буває, на високих тонах, з звинуваченнями і позовами. Він був великим ударом для нього. Але в якій мірі вона виявилася тільки пізніше.
Коли ціль і значення знімаються з життя людини, він починає «збиток» і «збиток» в дуже короткий час. Якщо ви не зупиняєте себе і встановлюєте нові цілі. Я знаю firsthand. Коли я мав дуже складний і болючий розрив з людиною, яка означала так багато мені, я також почав оголяти. Частина значення зникла, з цілями також була повна блокація. Я б припав до мене, якщо я не припинився і вирішив на новий вектор або щось.
Може бути об'єктомований, звичайно, це навряд чи можна назвати ще одну людину метою або змістом, але це питання такої речі. Досить спірний. Важливо мати ціль і значення. Для цієї конкретної особи. Якщо він має значення йому, то це і значення. Неважливо, як вони можуть здаватися іншим. Для алкоголіка, метою є спирт, і це зберігає його до тих пір, поки він вичерпував його фізіологічні ресурси. Займіть мету значно швидше.
Виїзд Хтось. Хтось витягує і переміщається на. Я зробив його. Але я не можу допомогти вам в цьому випадку. Але якщо хтось раптом потребує допомоги, можливо, просто слово або поради, писати в коментарях. Що б я можу, як вони кажуть.