3205
Туристичний вибір: дощ і каяк. Дніпровський сплав
Сонце до обіду, чашка гарячої кави на підвіконні, відкриваючи через скло так захоплююче і спасибі Богу, далекий світ дощу і пишних, теплих тапочки, не менш тепла квартира з найкрасивішими людьми ... Це не єдиний ведучий справжній туристичний турист. На цьому «анти-робочому святі» він вибере дощ, Дніпро, термоси з чаєм і каяками.
Пам'ятайте про старий жарт? Приїжджає група туристів. "Я збираюся вмирати." Він сказав: «Я прийде на камінь і штамп». КМнік: "Я буду до кута для каменю і штампу." Інструктор: "Якщо хтось не гине зараз, я гине." Не слово про байдарки. Але сутність така ж: навіть якщо ви хочете лежати під ковдрою ще годину в суботу вранці, тури стрибають і йдуть. В іншому випадку він не є туристичним.
Першу зустріч з байдарками здавалося трохи різним для мене. Ну, там, сонечко, приємна прохолода від води, струм, який несе так, щоб з оарами потрібно тільки змінити напрямок, а розмови з одним сидячи позаду вас. За тиждень дощу я думав, що подія буде скасована. Це те, що багато людей думали. А організатори, сміхаючись, були лише запитані питання: «Що таке сила, право?» Ми не можемо тримати слабкий. В результаті, незважаючи на погану погоду, в якій навіть мій собака не хоче вийти на вулицю, одинадцять «не ослаблення» зібралися на затоці собак Estuary – не далеко від підземних Героїв Дніпра.
Для мене людина, яка не купила на байдарках, виявилося, що «бати» перед спуском виглядає так.
19072р.
Навіть потрапити в каяк був страшним. Тонка алюмінієва рама і ту ж татарпаулін не надихнула впевненості. Але ось так, як парашутний стрибок: після слів «читає» не можна відмовитися. І після інструкції ля "якщо всі висить - все ще купіть на берег", душа, непарно, стала ще більш впевненою. Я можу плавати.
Прослуховуючи закінчення порад про те, як взяти хвилю з носом, п'ять каяків з радісними кісточками своїх пасажирів: «Зберегти» поспішає зустріти човен, що проходить. Актуально хвиля стала єдиною більш-менш екстремальною розвагою на Дніпрі. Але слабкий, навіть для новачків.
Але для закоханих захопити красу, на перший погляд, знайомий, але, по суті, невідоме місто – дуже Дощ на воді (в дощовиках і мішках на ногах) не відчував. Новий кут і туман повністю відчувається.
853277 р.
Не було дикого захоплення в перші удари. Але не потрібно робити ніяких зусиль. На даний момент надана можливість дрейфінгу. Що ми щасливо використовуємо для їдалень на воді і струнких поглядів професійних рядів, які проходять. Останній не подбає: немає нічого більш смачного, ніж рибний бутерброд і банан з'їсти прямо в каяк.
Ті, хто не залишався вдома на Дніпрі, що день був достатнім.
374909
р.
Вперше вдалося захопити дзеркальні будинки і дерева на Русанівському каналі. І близько розглянути пам'ятник рідкісному птаху, який «полетіти до середини Дніпра». Пташка дивилася більше як рептилій.
У паху день був вологий, але ефектний. Байдарки "збиті" останні одинадцять міст: Москва, два залізничні, мост метро, Патон, Кірпа, Подольськ незакінчений, мости на Русанівці ... Все в тунелі і руїїнах щось дуже старе і таємниче. По суті, що веде з Гідропарку до острова Труханов, навіть довелося натиснути до каяків. І плавати, послухати незадоволені кісточки рибалок, які рубали рибу. І тоді я почув: «Щоб це весело прогулятися по відкритих просторах. й
За кілька годин і 17 кілометрів летять занадто швидко - маршрут завершено на Південному місті. І погода дала йому чарівність.