Сьогодні Я відвідав міжнародний залізничний салон EXPO 1520, який відкрився в Щербинці. У салоні є два роки. Це Макс, просто про поїзди. З авіашоу МАКС залізничних працівників, не тільки частота заходу, один раз на два роки, але і якість учасників. Відвідувачі запрошують шукати в три рази оболонку мамонта. Звісно, фахівці, ймовірно, знайдуть свої діаманти в цьому Капітані металобрухту, але немає нічого для простого відвідувача, щоб зробити тут. Російська залізниця перетягує деякі незручні автомобілі в Щербінка, які морально застарілі 20 років тому, тільки забарвлення і оббивка дизайн змінюється з року до року. Пасажирський транспорт, як правило, дуже погано представлений.
Але є щось цікаве. Почнемо з моделлю метро поїзда, який приніс Siemens. Таке поїзда може незабаром їздити пасажирів метрополітену: 01. Це поїзд від Siemens.
02. Мар Корпус водія.
Р
03.03.2014 р. Не сподобалося інтер'єру. Але це макет, Siemens тепер збирає пам'ятки, щоб поліпшити його.
04.03.2014 р. Все здається трохи хитрощі. Кронштейни для крісла були зроблені одним дизайнером, поручня іншого, оббивка була зазвичай обрана очищувачем.
05. У Деякі рішення дуже суперечливі, як провокують пасажирів, які сидять так.
Р
06. У Але на блоці з станціями дуже крутий і інформативний.
У будь-якому випадку, Siemens має багато працювати. До речі, вони хочуть поставити свою модель на одному з квадратів в Москві, тому незабаром ви зможете побачити автомобіль до кожного.
07. Мар Локомотиви. Повідомляємо, що я не знаю технічних характеристик поїздів, представлених на салоні. Моя думка є чисто недосвідченою. Можливо, це прорив, але я не оцінив його.
08. У. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Унікальний розвиток наших вчених. Газова турбіна локомотива. Заплановано працювати над БАМ і навколо нього. Особливістю є газотурбінні двигуни, завдяки яким є більш потужний, ніж звичайний тепловоз.
Гарненька.
10. Тепер до перевезення пасажирів. Це дизель поїзд від Metrovagonmash.
Р
11. Зручний поїзд без електрики.
12. Дивитися досить. Не інтер'єр. У Росії вони не знають, як оформити інтер'єри автомобілів.
649 р.
15.00 р. Це двоповерхові автомобілі російських залізниць. Вони вже використовують. Немає коментарів, тому що немає нічого більше сказати.
16.00 р. Це недорогий бізнес-центр. Бррррр
17.00 р. Ніщо нове.
18 років Туалет ...
19.00 р. Туалет для інвалідів.
21. І це міжнародний перевезення. Керівництво.
22. Я ніколи не бачив, що це для дітей. Цікаво, що вони видаються на простих поїздах?
23. Цей автомобіль виглядає недоторканим, навіть сміття може під стіл.
549480
26. Коридор. Після російських залізниць змінили свій фірмовий стиль, всі вони почали фарбувати в непристойному сірому кольорі. Тепер коридор автомобіля схожий на пожежну втечу одного дешевого офісного центру. Де милі штори? Де ковролін красивий? Де душа? Який пластик, другий-рейт сірий, безкаркасний щит намагаються продати пасажирів? Я хочу повісити себе тут. Вбито всю залізничну романтику.
, Україна
27. Єдине пояснення того, що кожен робить сірий, щоб довідники і Якунін можуть розбиратися в автомобілях і об'єднуватися з стінами.
28. Це флірт дизель поїзд. Він був тут 2 роки тому в трохи різних модифікаціях. Флірт був побудований спеціально для естонського залізничного оператора Elron.
29. Дивитися досить.
р.
30. Місце для вішання велосипедів.
31. Інтер'єр.
34. Салон бізнес-класу.
36. Перехід між машинами.
Це поїзди.
Прогулянка по залізничному салону EXPO 1520, ви розумієте, що наші поїзди так далеко за часи, які навіть на виставці немає нічого показати. В кінці тунелю немає світла. На будь-якому європейському вокзалі експозиція набагато крутіше і цікавіше.
км
Джерело: рибальська сітка