Buenos Aires, місто хороших вітрів

Україна в постійному стані надзвичайних ситуацій. Сніжинки снігу на півночі і заході. Шторм з закритим аеропортом Сімферополя в Криму. І Андрій Петріна вся наша погода ще до фені. Він в Аргентині.
С ***

До дванадцяти мільйонів повітряних суден Буенос. До речі, повне ім'я міста Пресвятої Трійці та Порту Божої Матері Пресвятої Богородиці. Відчувається масштаб: тітанічні проспекти (6-7 lanes в одному напрямку), багато кілометрів джемів руху, хмарочосів на кожному кроці і натовпах людей. На перший погляд, він схожий на місто Європи. Завтра ми будемо ходити по місту, це буде більш повне враження.
Я ще не можу знайти мармурову телятину навіть в елітних магазинах. Я спробував звичайний - готує до 10 хвилин і - ніжний. Ціни такі ж, як на нашому ринку: 50-80 грн / кг залежно від частини тушки. Дизайн виходить за межі похвали. Якщо це для стейку, то залиште тільки вибрані шматки, всю сторону «неформату». Вирізати і вирізати як ви скажете і тільки стан. Сервіс ебать. Ми все ще повинні рости і рости. І це буде як отримати вищу освіту – вчитися подібного ставлення до клієнтів.
Ціни на нерухомість такі ж, як і наші. В середньому заробляють більше українців. Зрозуміло, що неможливо порівняти - у нас є все в тіні, вони мають тільки частину в тіні. Але слухаючи ціни на їжу, алкоголь, подорожі і послуги, вони живуть краще, тому що вони заробляють більше. Кондомініум в центрі Розаріо в 100 км - 60-70 тис. дол. З видом на річку, 100,000. Всі квартири мають відкритий балкон / терасу, де є сад і місце під барбекю / адо. Я розумію, що квартири без гриль не на продаж.
Будинки є окремою темою. Середня - 1,500 за квадрат. Дуже акуратний, похований в зелені, багато відкритого простору. А що закривається у склянці. Вони можуть зробити будинок повністю відкритим з вітром / дном і т.д. Це зрозуміло. Вони не мають центрального опалення / підігріву води. Все в кожному будинку індивідуально. Через це я думаю, що ціна не висока.
По дорозі. Вся країна на мотоциклах! :- А частина, яка не їздить на мотоцикл, не їздить на машині. БМВ і Ауді і Мери тільки дивляться на свята. Найсередніша Японія і Американські автомобілі.
Люди тут дуже, дуже добре і реально. Іноземці лікують один краще, ніж наші родичі. Готовий допомогти, підказка, викликати себе. Крім того, випадки не виділяються, але постійні. Ніцца. Я ніколи не бачив іржі. Я знаю, що вони, але я ще не бачив.

р.