Яка нитка світу? Вимикаючи, як це

Яка нитка світу? Вимикаючи, як це
Ви все ще сумніваєтеся про початок апкаліпса 21.12.2012 або її відсутність? Далі напередодні передбачуваного заходу досить офіційна інформація.
Так: в стіні вівчарства, це також в івриті: Экстриме המרе, га-Kotel ha-Ma\'aravi - Західна стіна, п'ять сотень і сім перевірок вартістю п'ять сотень мільйонів доларів.
Звісно, рабин пояснив про те, що хтось «не хотів би дати все, що він мав Критора». Що ще можна сказати?
Але є те, що чеки не зверталися до будь-якого, і навряд чи вони можуть бути касовані.
Що ми маємо: напередодні 21 грудня хтось ще не інвестує, а саме на західних стінах перевіряється на пів мільярда зеленню. Ви думаєте, що це збіг? Я не думаю. Я не вірю в такі обставини аварії.
Хто може здатися безглузно невеликою кількістю, яка була виплачена з катастрофи. Але де, крім обіцяних земель, значення кожного хорошого і сервісу краще відомо. Я не думаю, що ми зможемо дізнатися весь фон угоди. Може бути це просто перша траншея. Я визнати, що є ще багато незлічених для обставин, які навряд чи можуть бути доступні для загального публічного.
Але все, що це нездатність може бути, одне, що є певним: принаймні наступний Новий рік буде в нашому домі. Ви побачите. Що очікувати. Чи є кілька неспокійних пар і ледь астероїдів у просторі, які сниться зустрічі своєї планети?