Яка нитка світу? Вимикаючи, як це

Ви все ще сумніваєтеся про початок апкаліпса 21.12.2012 або її відсутність? Далі напередодні передбачуваного заходу досить офіційна інформація.
Так: в стіні вівчарства, це також в івриті: Экстриме המרе, га-Kotel ha-Ma\'aravi - Західна стіна, п'ять сотень і сім перевірок вартістю п'ять сотень мільйонів доларів.
Звісно, рабин пояснив про те, що хтось «не хотів би дати все, що він мав Критора». Що ще можна сказати?
Але є те, що чеки не зверталися до будь-якого, і навряд чи вони можуть бути касовані.
Що ми маємо: напередодні 21 грудня хтось ще не інвестує, а саме на західних стінах перевіряється на пів мільярда зеленню. Ви думаєте, що це збіг? Я не думаю. Я не вірю в такі обставини аварії.
Хто може здатися безглузно невеликою кількістю, яка була виплачена з катастрофи. Але де, крім обіцяних земель, значення кожного хорошого і сервісу краще відомо. Я не думаю, що ми зможемо дізнатися весь фон угоди. Може бути це просто перша траншея. Я визнати, що є ще багато незлічених для обставин, які навряд чи можуть бути доступні для загального публічного.
Але все, що це нездатність може бути, одне, що є певним: принаймні наступний Новий рік буде в нашому домі. Ви побачите. Що очікувати. Чи є кілька неспокійних пар і ледь астероїдів у просторі, які сниться зустрічі своєї планети?