20-й ст. античний

Мій дорогий друг і супутник в житті зібрав невелику колекцію побутових і предметів інтер'єру від 30 до 60 років. Я хочу поділитися з вами, як я думаю, фотографії цікавих і старих речей. Радіоприймач SVD-9 1939 реліз. Збережений, ремонтується і працює. На часі не було ФМ хвилі. Настільна лампа 1937, також в робочому стані. Дуже важко.

5713957

письмовий пристрій, що складається з 7 об'єктів. Згідно з продавцем каталогу, цей набір написання був випущений в 1903 році, матеріал білий мармур. Я дуже люблю замочений кінь.

Бюст І.В. Сталінської бронзи, гравійований на задньому плані статуетного арт-фонду СРСР 1947 р.

Сріблястий лоток для скла Melchior
тримач чашки. Піднос був виготовлений до 1953 року, про що свідчить зображення профілю жінки, що грають на ньому, починаючи з 1953 року цей образ був замінений зіркою. При цьому на ринку блохи, його ціна була такою ж, як лоток з звичайного заліза. Підтримувач чашки прикрашає Кремля бас-реліф.

Календар 1917-1967 рр. (50 років радянської влади) Ювілей, з фотографіями Одеси на кожному номері.

Пакет германських флорових сигарет (для великого розчарування пустою), згідно з гість його 1948. Улюблені сигарети Сталіна.

Пляшка горілки 0.25 (чек), з написом «Ленсовнархоз Москви Спеціальна Водка» простежена в склі, посередині між цими двома написами є рельєфне зображення оленя. На жаль, пляшка була пустою. Всі зусилля, щоб знайти горілку тих часів, без використання, оскільки горілка була і досі є найбільш стратегічним продуктом.

Портсигар OSOAVIAHIM (Судова допомога обороні, авіаційному та хімічному будівництві СРСР). Надійшла з 1927 по 1948 рр. з агітаційним написом «Сприяння захисту СРСР». Близько 1933-1936 рр. Бірюз вставляється в кнопку відкриття.

Візитна картка Osoaviachim. Вступ від 25.03.1939.

Схема ліній Московського метро В.І. Ленін 1957. Тільки 3 гілки і кільце. Пункт вказує на станції під будівництво. Я не вірю!

У 1948 році пам'ятка цитлиста. На ринку льоду багато старих книг. Стан для маленького паперу мемо з 1948 року дуже хороший.

Перегляди

Правила дорожнього руху в м. Москва видавничий будинок Москва Правда 1951.

Інструкція «Як запобігти заморожуванню» санітарного відділу Червоної армії Военіздата Москва, 1936 р. Дуже затриманий брошуру.

р.

Нотатки. Один, що говорить "травень 1." З цього року особливо незрозуміло, що рік вони були, я вирішив знайти рік свого релізу за ГОСТом і знайшов - 1941 рік, тому цілком можна сказати, що вони були надруковані в 40-х роках. Другим був ювілей і має напис на титульній сторінці «ХІІ ювілей жовтень 1917-1949 рр.». Щоб зрозуміти рік свого релізу не складався, це 1949 р. Також зліва неписаний. Оприлюднюйте ціну на блокнот, напис знайшов: «Особливості за ціною вище зазначеної ціни покарані законом». Ег ...

1957 Квиток на Новий рік Дерево профспілок Московської обласної ради профспілок та Будинок об’єднань АКСУ. На цьому квитку зображені фотографії, відразу надихаючи новорічний настрій.

р.

999 р.

Коробки матчів (повний): 1. 1955 з написом «Ми для миру» 2. 1945 р. з написом «Не викидаємо неперевершені матчі і сигарети»

5 грандіозних заточників. Смішні, яскраві, радянські 50-ті. Вони заточують олівці на «5+», зроблені на совісті.

Картка хліба була видана в 1947 році, в минулому році їх придбання продуктів харчування та виробництва. Група цієї картки H-R дешифрована, очевидно, як неробоча.

Газета "Правда" від 10 травня 1945 р.!!! З зверненням Ради Сталіна народу про закінчення війни. Ця газета була виявлена досить випадковою відбіркою газет Ізвеція купила з діда на блоці. Я розумію, що це рідкісний екземпляр, який збереглася до наших часів. Підбір газети «Ізвеція» від No 3 від 5 січня 1949 р. до No 11 від 14 січня 1949 р. Серед цих газет було знайдено газету «Правда» з зверненням до Сталін до народу.

Портрет І.В. Сталін ОГИЗ-ІЗОГЗ Москва-1935-Леніград, розмір плаката 28х41 см.

Настінна карта СРСР в 1958 році.

Джерело: рибальська сітка