20-й ст. античний

Мій дорогий друг і супутник в житті зібрав невелику колекцію побутових і предметів інтер'єру від 30 до 60 років. Я хочу поділитися з вами, як я думаю, фотографії цікавих і старих речей. Радіоприймач SVD-9 1939 реліз. Збережений, ремонтується і працює. На часі не було ФМ хвилі. Настільна лампа 1937, також в робочому стані. Дуже важко.

5713957

письмовий пристрій, що складається з 7 об'єктів. Згідно з продавцем каталогу, цей набір написання був випущений в 1903 році, матеріал білий мармур. Я дуже люблю замочений кінь.

20-й ст. античний

Бюст І.В. Сталінської бронзи, гравійований на задньому плані статуетного арт-фонду СРСР 1947 р.

20-й ст. античний

Сріблястий лоток для скла Melchior
тримач чашки. Піднос був виготовлений до 1953 року, про що свідчить зображення профілю жінки, що грають на ньому, починаючи з 1953 року цей образ був замінений зіркою. При цьому на ринку блохи, його ціна була такою ж, як лоток з звичайного заліза. Підтримувач чашки прикрашає Кремля бас-реліф.

20-й ст. античний

Календар 1917-1967 рр. (50 років радянської влади) Ювілей, з фотографіями Одеси на кожному номері.

20-й ст. античний

Пакет германських флорових сигарет (для великого розчарування пустою), згідно з гість його 1948. Улюблені сигарети Сталіна.

20-й ст. античний

Пляшка горілки 0.25 (чек), з написом «Ленсовнархоз Москви Спеціальна Водка» простежена в склі, посередині між цими двома написами є рельєфне зображення оленя. На жаль, пляшка була пустою. Всі зусилля, щоб знайти горілку тих часів, без використання, оскільки горілка була і досі є найбільш стратегічним продуктом.

20-й ст. античний

Портсигар OSOAVIAHIM (Судова допомога обороні, авіаційному та хімічному будівництві СРСР). Надійшла з 1927 по 1948 рр. з агітаційним написом «Сприяння захисту СРСР». Близько 1933-1936 рр. Бірюз вставляється в кнопку відкриття.

20-й ст. античний

Візитна картка Osoaviachim. Вступ від 25.03.1939.

20-й ст. античний

Схема ліній Московського метро В.І. Ленін 1957. Тільки 3 гілки і кільце. Пункт вказує на станції під будівництво. Я не вірю!

20-й ст. античний

20-й ст. античний

У 1948 році пам'ятка цитлиста. На ринку льоду багато старих книг. Стан для маленького паперу мемо з 1948 року дуже хороший.

20-й ст. античний Перегляди

20-й ст. античний

Правила дорожнього руху в м. Москва видавничий будинок Москва Правда 1951.

20-й ст. античний

20-й ст. античний

Інструкція «Як запобігти заморожуванню» санітарного відділу Червоної армії Военіздата Москва, 1936 р. Дуже затриманий брошуру.

20-й ст. античний

20-й ст. античний р.

Нотатки. Один, що говорить "травень 1." З цього року особливо незрозуміло, що рік вони були, я вирішив знайти рік свого релізу за ГОСТом і знайшов - 1941 рік, тому цілком можна сказати, що вони були надруковані в 40-х роках. Другим був ювілей і має напис на титульній сторінці «ХІІ ювілей жовтень 1917-1949 рр.». Щоб зрозуміти рік свого релізу не складався, це 1949 р. Також зліва неписаний. Оприлюднюйте ціну на блокнот, напис знайшов: «Особливості за ціною вище зазначеної ціни покарані законом». Ег ...

20-й ст. античний

1957 Квиток на Новий рік Дерево профспілок Московської обласної ради профспілок та Будинок об’єднань АКСУ. На цьому квитку зображені фотографії, відразу надихаючи новорічний настрій.

20-й ст. античний р.

999 р.

Коробки матчів (повний): 1. 1955 з написом «Ми для миру» 2. 1945 р. з написом «Не викидаємо неперевершені матчі і сигарети»

20-й ст. античний

5 грандіозних заточників. Смішні, яскраві, радянські 50-ті. Вони заточують олівці на «5+», зроблені на совісті.

20-й ст. античний

Картка хліба була видана в 1947 році, в минулому році їх придбання продуктів харчування та виробництва. Група цієї картки H-R дешифрована, очевидно, як неробоча.

20-й ст. античний

Газета "Правда" від 10 травня 1945 р.!!! З зверненням Ради Сталіна народу про закінчення війни. Ця газета була виявлена досить випадковою відбіркою газет Ізвеція купила з діда на блоці. Я розумію, що це рідкісний екземпляр, який збереглася до наших часів. Підбір газети «Ізвеція» від No 3 від 5 січня 1949 р. до No 11 від 14 січня 1949 р. Серед цих газет було знайдено газету «Правда» з зверненням до Сталін до народу.

20-й ст. античний

Портрет І.В. Сталін ОГИЗ-ІЗОГЗ Москва-1935-Леніград, розмір плаката 28х41 см.

20-й ст. античний

Настінна карта СРСР в 1958 році.

20-й ст. античний

20-й ст. античний

Джерело: рибальська сітка