Двохмісне свято

Сьогодні, виходить, є подвійне свято. Ну, Святий Миколай, який не говорить. І це не відомо в християнському світі, крім лази. Але сьогодні також є професійним святом багатьох впливових людей. День юриста. До речі, ви думаєте, що це збіг? Я не думаю. Ніщо відбувається випадково в цьому світі. Тим не менш, якщо мова йде про право будь-яким чином.
Законодавство є досить добре стартовою позицією не тільки для просування в професійному полі, але і для просування власного бізнесу.
Наприклад, Річард Kinder, генеральний директор ТОВ «Дідер Морган Енергетики», який вважається найбільшим газотранспортним підприємством в США.
розпочав свою кар’єру адвокатом з нерухомості Хьюстон. На додаток до його правової освіти Kinder був загартований В'єтнамською війною. Доброго дня, з якого він пішов за свій бізнес. Forbes оцінив свою ворожість на 9,4 мільярди вічнозелених нотах.
А Робсон Вальтон, старший син засновника Wal-Mart Сам Вальтон Робсон, приєднався до компанії в 1969 році як юрист для юридичної фірми, яка представила Wal-Mart.
716465
Сім'я бізнес смоктати Walton в. Після смерті батька в 1992 році він став менеджером компанії і не тільки збільшив столицю батька, але і зробив глобальне розширення. Компанія Wal-Mart тепер відома у всьому світі, а корпорація стала найбільшим в Америці в 2007 році. Forbes оцінює його на $26.1 млрд.
Щасливий відпочинок, дорогі. Ні залізо. По дорозі я прийшов на смішне привітання онлайн:
Хтось подається на бройлі в посадці,
Захист країни від ворогів,
Хтось прийшов в цей світ музикантом.
І безкоштовно від зовнішніх шейків.
Ви повинні бути адвокатом.
Ваш вибір – охороняти закон,
Закінчений великий талант
Загорніть серця мільйонів!
Обгортання, апологи законів і приховань прецедентів

Категории

Смотрите также

Новое и интересное