832
Сніданок американського бездомного
У Сполучених Штатах, за офіційними даними, є близько 3,5 мільйонів людей, які просто не мають ніде спати. Такі люди не мають постійної роботи і не мають грошей на оренду або купити будинок. Як правило, є спеціальні притулки для таких людей. Сьогодні я збираюся показати вам, що один з цих притулків має на сніданок.
Р
Сніданок від 5:30 до 7:30, тому ми повинні отримати дуже рано. Більшість клієнтів у притулку є людьми з психічними проблемами та наркозалежністю. Таким чином, є досить суворі заходи безпеки, і є безпека при вході і металошукач. Укриття закривається на ніч.
Не можна курити в притулку.
р.
Волонтери збираються повільно. 15 нас.
Більшість продуктів є пожертвами з магазинів. Цей хліб не проданий вчора, а магазини дають йому притулок.
Ми були розділені на кілька команд - для розподілу їжі, для очищення і миття посуду, і для приготування обіду. Лінія розподілу розпочалася з кукурудзяних пластівців. Кілька сортів молока вже заливали за смаком.
Потім яйця і хліб.
Сік і солодкі коржі.
У кінці лінії сніданок виглядав так. Діти дали сумку молока окремо.
Потім вибір кави, чаю або газованих напоїв.
3936499
Тим часом ще одна команда на кухні була приготування обіду. Я збираю його на обід і пасту і сир.
р.
Фрукти (соснові, персики, груші, кавуни) викладають в індивідуальні стаканчики.
Ці макарони будуть заварені в цьому величезному горщику.
48900Р
Тим часом тут виготовляється суміш різних плавлених сирів.
Як виглядає кінцевий продукт. Приготовано всього 6 таких контейнерів.
Третя команда збирає і мила брудні страви.
Після обробки мені довелося чистити все. Вимити і розрізати котли.
, Україна
Потім промиваємо столи, підлогу і очищаємо стілець в їдальні.
Клієнти притулку не дозволяли фотографувати себе. Більшість з них були рідними Про 70% чоловіків. 25% жінок і 5% дітей. У мене є одна мама з 5 дітей. Вони були досить дружніми, говорячи "добрий ранок" і "добрий вам," і багато хто прийшов окремо, щоб подякувати нам.
Джерело: skystream7.livejournal.com
Р
Сніданок від 5:30 до 7:30, тому ми повинні отримати дуже рано. Більшість клієнтів у притулку є людьми з психічними проблемами та наркозалежністю. Таким чином, є досить суворі заходи безпеки, і є безпека при вході і металошукач. Укриття закривається на ніч.
Не можна курити в притулку.
р.
Волонтери збираються повільно. 15 нас.
Більшість продуктів є пожертвами з магазинів. Цей хліб не проданий вчора, а магазини дають йому притулок.
Ми були розділені на кілька команд - для розподілу їжі, для очищення і миття посуду, і для приготування обіду. Лінія розподілу розпочалася з кукурудзяних пластівців. Кілька сортів молока вже заливали за смаком.
Потім яйця і хліб.
Сік і солодкі коржі.
У кінці лінії сніданок виглядав так. Діти дали сумку молока окремо.
Потім вибір кави, чаю або газованих напоїв.
3936499
Тим часом ще одна команда на кухні була приготування обіду. Я збираю його на обід і пасту і сир.
р.
Фрукти (соснові, персики, груші, кавуни) викладають в індивідуальні стаканчики.
Ці макарони будуть заварені в цьому величезному горщику.
48900Р
Тим часом тут виготовляється суміш різних плавлених сирів.
Як виглядає кінцевий продукт. Приготовано всього 6 таких контейнерів.
Третя команда збирає і мила брудні страви.
Після обробки мені довелося чистити все. Вимити і розрізати котли.
, Україна
Потім промиваємо столи, підлогу і очищаємо стілець в їдальні.
Клієнти притулку не дозволяли фотографувати себе. Більшість з них були рідними Про 70% чоловіків. 25% жінок і 5% дітей. У мене є одна мама з 5 дітей. Вони були досить дружніми, говорячи "добрий ранок" і "добрий вам," і багато хто прийшов окремо, щоб подякувати нам.
Джерело: skystream7.livejournal.com