Альтанка

3 роки захопив ідею побудови альтанки для чайних і алкогольних насолод. Рік тому прийшов момент правди. Початок. Але потім була зроблена головна помилка - нижня частина була з причин економії і грошей, зроблені з брусу 15х10, які кладуть на ділянці протягом 10 років і був злегка керований. Промінь прокладений на блоки, які відповідно стоять на піщаній гравійній підкладці, але з часом, ймовірно, подають воду і тріщину (якщо джек і нові блоки до моєї допомоги). Цей факт слід враховувати при будівництві наступного альтанка ) Брус пропустив кузбасслак без гниття. Коли я був розписом, сусід з'явився з забору і почав розтушувати, що він задумався, пообіцяв викликати поліцію і в цілому радував мене побудувати альтанку в центрі станції. У відповідь на загрози і маршрути про поліцію, я пообіцяв викликати ФСБ і заспокоївся.

Ой так, розмір альтанки 3х3м і як 2 висота. 10x10 барних стійки, не різати, але болгарка врятувала мене. Це майже ідеальний. У нижній обороті отвори виготовлялися під брусом 12 мм, як і отвори, також свердлили в стійках, як правило, втирають брус на брус і кріпляться сталевими пластинами зсередини альтанки. Звичайно, ідея божевільна і може бути зроблено по-різному, але тут весь чіп був просто в нижній повороті і нездатність ловити ідеально рівною між нею і стійками.

Верхній поворот і середина планованих дощок 10х5, кріпиться до кутів і шурупів, виявилося з звичайного ряду, але конструкція стала міцною.

Він пофарбував деякі види діареї, знову пофарбував з чим був доступний.

Побічний погляд.

Реалізація його помилки перефарбовується нормальною фарбою в 2 шари. Мапа PINOTEX ULTRA Палісандр.

Вид вікна. Позитивне ставлення зростає )

Починався укладати підлогу, використовувало 10х5 дошки, залишених з лісів для будинку.

Кот, який підтримав мене і пішов з моєї важкої роботи

Поставте підлогу вниз. Виготовляємо стіни з вагона.

Оздоблювальні стіни і розпочали виготовлення черепа даху.

Частина ящика спеціально лівого світла, потім фарбувати в одному кольорі як стіни. Я кладаю на дах.

Пофарбувати стіни першим шаром.

р.

Другий ?

р.

Я пришивав верхню частину автомобіля і пофарбував її теж.

р.

Пофарбуйте верх другим шаром і прикріпіть обсади.

р.

Ця споруда в 12-му році була завершена завдяки налаштуванню холодної погоди, лінь і відсутності ідей.

Довгий час я не міг думати про те, як розробити «вікна», було багато ідей, від гриля до скла, але в підсумку було прийнято рішення зробити розбірку жалюзі з інших перевезень. Я пришивав 3 секції, а потім раптово завершився ствол. Починалася лавка і стільниця, і почався чайно-алкогольні насолоди. У цій державі альтанка пережили майже всю літо.

Причеп я купив причепа і пришивав всю альтанку, вона стала трохи темніше, але набагато зручніше.

З іншого кута.

Добре, фактично забарвлені бруски зовні і всередині.

Ви йдете.

р.

Риба вже сушка для пива )

p.s. якщо спочатку все було зроблено відповідно до проекту, то, можливо, буде набагато менше суглобів, якщо ви подивитеся уважно, ви можете побачити, що деякі стійки кроковані, щось прилипає десь і т.д. Тепер оцінивши вбудовану я розумію, що можна було зробити щось простіше, щось більш надійне і красиве, ймовірно. Але в цілому я задоволений, залишається тільки тримати світло, тому що на темних темних нічах важко знайти падіну пляшку з затопленими очима на підлозі. Успіхів у будинку, не п'є занадто багато!

р.

Джерело: рибальська сітка

Категории

Смотрите также

Новое и интересное