«Гістерична» як спосіб виживання

Коли людина з пляшечкою пива з усіма куполами на неробочому телевізорі – він просто «відновлює». Коли жінка з психотичними ударами, наприклад, мертва машина (миття або звичайний) – вона гістерична. Чи не ви думаєте?

Я не хочу сперечатися. На вашу думку, я «гістеричний».

Я не буду говорити про те, як американські дослідники дізналися, що жіночі тангтруси добре підходять для здоров'я і тривалого життя (у чоловіків, до речі, навпаки, правда). Взагалі я залишаю концепцію хістерії або «мадності матки». Крім того, добре відомо лікування. І не так давно, за «так, хто не розумів», вона також була організована Таня Вексклером у своєму фільмі «Не тантотруси!».

Але побачимо: що ти думаєш? Чайники, сміх, кричущий, відкидаючи руки? А ви думаєте, що це нерв?

Мій дорогий, це м'язовий і нічого більше. У разі 90% жінок.

Я не «гістеричний» коли людина підійме мене на вулиці і цілком зрозуміло просить подарувати йому гаманець. Я не "гістеричний" коли карбейн лопається в середині гірського підйому. Я не “гістерик” коли вагітна жінка падає перед мною без почуття. У таких випадках я діяв. Але «гістеричний» коли співробітник найближчого банку, замість подачі клієнтів, вже 20 хвилин chanting на бренд нового iPhone з другом про те, куди робити видалення волосся. «Гістерик» при четвертому повороті закривається перед носом. «Гістерик», коли провідник, який вже збирав гаї в своєму відсіку, відмовляється відпустити мене в правильному місці тільки тому, що квиток замість «Катерину» говорить «Катерина». І в таких випадках це мій «гістерія», що зберігає мене.

«Гістерика» змушує дівчину в банку, щоб опустити телефон і почати прямі обов’язки, касіра служити останньому клієнту перед виїздом на обід, а провідник розблокувати свої неіснуючі принципи поясом і дати пасажиру в машину.

Завдяки «гістериці» я навіть зумів сидіти на Hyundai з собакою. На відміну від простих поїздів, тварин суворо заборонені. Але. Одна танто на виїзді і у вас є багаж на тварині. Друга розмова з стевардом, і голова поїзда вже на шляху до вас. Третій - і слабкий чоловічий сердечник на всіх інструкціях. У той же спосіб ще одна леді (в тому ж автомобілі) приніс кота.

Давайте мені описати ситуацію, що кожен з них зіткнувся. Ви не відповідаєте за перший час (щодо себе, для якого можна виділити багато часу). А потім дама з'являється, починає відроджувати те, що відбувається, брудне взуття, кричить з незадоволеністю і запевняє, що якщо вона не зараз переходить в «праве місце», де ви стояти, світ згорнеться. Після десятихвилинного концерту зі слізами, кружляючи руки, чуй голову на стіну, кожен в лінії подуматиме: «Ой, просто закриваємо, гістерично.» Що?

Леді, легко грати на нерви, просто досягла своєї мети. Жіноча хістерія, вміло використовується її продюсером ("перевершено" за другий курс психології), допомагає вирішити багато проблем життя. Ви коли-небудь помітили, що найуспішніші люди (особливо жінки) є гістеричною?

Інфантил і дискретор для правил – навіть лікарі довели, що це запорука гарної політичної кар’єри. Я не говорю про гістерію та психопатію, але тих, хто грає в хістерії та психопатії. «Тантруми» і «гістерика» природи є твердженням і, крім того, відмінними психологами: вони не відчувають себе і без проблем знаходять вразливість «інтерлокатора».

Але. Ми залишаємо українських політиків як боляче явище. «Ксенія Собчак – це кінна матка великої країни». Господиня, ця леді є гістеричною скрізь. Але закликати її – телеведучий, журналіст, опозиційний, соціальний і, звичайно, автор Енциклопедії Лоха – невдалий і нещасливий? Три га.

Жіноча хістерія є єдиною роботою для глядача, чітко побудованою театральною дією, яка має власний фокус, кульмінація, відмова. При відсутності глядачів не буває. Я шкода, але розрахунок йде навіть до того, що остання буде відштовхуватися від неї.

«Гістерика» – це холодна зброя, яку ви не можете боротися. Ваші вагові аргументи «гістеричні» не будуть слухати. Чому? «Хістерика».

«Гістерика» – це не нервова поломка або відсутність щастя на всіх фронтах життя. Найчастіше це тільки лінія поведінки, новий спосіб досягнення поставленої мети.

Тексти пісень, а це означає: І поки ви все ще стоячи в лінії, я гана стоїть за чотири, піти додому, зробити собі чай, і сидіти на дивані з гарною книгою. Подумайте про це.