Запис плавати

Американський плавець Diana Niad, 64, багаторазовий світовий рекордний тримач, став першою людиною, щоб плавати відстань 166 км від Куби до США без захисного клітка від акулів. Хочу зробити три заяви. По-перше, ми ніколи не повинні відмовитися. Ви ніколи не будете занадто старими, щоб реалізувати свою мрію. А третій, плавання - солоний спорт, але вам все ще потрібна команда.

Це був п'ятий спроба спортсмена, який вперше спробував подолати цей шлях близько 110 миль (177 км) 35 років тому. На відміну від її попередника, Австралійка Susie Maroney, яка перетнула Флорида Страйт в 1997 році в аарк-протекторному клітку, Nayad swam в повністю відкритій воді без використання будь-яких технічних пристроїв і без фліперів.

р.

Діана Няд, привітати аудиторію перед купанням. У п'ятий раз досвідчений плавець намагається подолати мету.

Діана з'ясувала, де вона збирається.

«Увійти, якщо це було три-чотири дні до того, як я бачив берег, я хотів би відчути, що ніхто не відчував до цієї землі. й

Діана стрибає в воду, починаючи її купання. Вона сказала, що це буде остання спроба.

Команда 35 супроводжувала Діану, як вона плавила через океан.

Діана розповідає про своїх членів команди 2 миль на берег у Key West.

Біля берега в Кей-Схід, Діана супроводжувала байдарки.

р.

Вентилятори чекають Діана на Key West.

Діана плаває на берег.

р.

53 години після початку купання вона налаштовує стопу на піщаному березі у Key West.

Р

Любителі Enthusiastic вітає спортсмена.

Dina і її тренер Bonnie Table hug на пляжі в Key West.

Силіконова маска, яку Діана захотіла захистити її від медузи, пошкодженого рота і зараз важко для спортсмена поговорити з любителями.

1933-1396

Джерело: www.johntheking.com