Балахон Пугачева.

Р
Я шукав в пошуку Google. Як завжди, це був всілякий круп. Включаючи наступний, «Гарячі і страшні новини» про Алла Борисівна світло Пугачева. Я пам'ятаю дивну історію.
Пам'ятайте про знаменитий елемент її обладнання – витяжка? Яка вона мала, як друга шкіра. Іноді я думав, що вона народилася там. За двадцять років стрибнув в них на сцені. І Юдашкін не має нічого спільного з цим. Він був ще в підгузках, посипаний тальком. І все почалося з конкурсу в Сопоті. Відбувся такий конкурс - Золоті Орфей. Є вогнетривкість - вони не доставили валізу з речами майбутньої діви. Немає сукні, нічого носити. Ну, потім Алла Перший ще не був такий персонал - фахівець у лівій брови, нижню губу і так далі. Вона була просто помічником. І ось цей скромний задніх робітників від імпровізованих засобів, а саме від завіси і змащених листів (прокручений занадто просто - перекручений полотно в турнікета - добре, скільки уяви і кольорів було досить) створив цей пурпурно-червоно-помаранчевий шедевр «від путу». У цьому створенні отвір було зроблено для голови конкурсанту, а зараз, на величезних підборах, з гіпертрофічним макіяжом, вона з'явилася на поважну громадськість, щоб співати «Гарлепіно». І все це так органічно переплітається з темою самої пісні (в оригінальному - болгарському авторському мистецтві), що вона виграла, буквально приступає на сцені. Це приклад творчого рішення до надзвичайних ситуацій.
Ще одна річ про те, що Діда потім почала використовувати цей одяг, виконуючи роботи над текстами товарів Шекспіра та інших серйозних авторів. Що таке, формально решта в образі Harlequin. Що викликало здоровий бджолиний покрив і добре з'єднаний саркаком.