Я вірю, що сад цвіте.

Фото знаменитого золотистого туалету з садиби Межигір'я.
Як часто буває в таких випадках, правда стан справ дещо спотворився. Я маю на увазі, що правду сказав. Але не всі.
Не вдається туалет. Універсальний стенд революційного добрива сучасності (USRUS). Україна славиться родючими ґрунтами. Але навіть вони не здатні виробляти стабільні врожайності необхідного рівня. Хімічна промисловість не здатна виробляти добрива правильної якості і чистоти.
Стратегічне рішення прийнято довести галузь на новий якісний рівень. Розроблено концепцію УРССУ, яка включила відмову імпорту хімічних добрив та переходу на повну самодостатність у добривах природного походження.
І тут глава держави зарекомендувала себе як мудрий і турботливий правитель. З тих пір були дві пляшки в проекті - забезпечення максимального виходу продукту з агрегату обладнання і відсутності розслідування можливих побічних ефектів, він взяв на цю місію. Що таке, виготовляючи необхідну кількість якісного продукту і зробіть можливі наслідки впливу стенду. І, я повинен сказати, при цьому він добре справляється з поставленим завданням. У майже всіх сферах (не тільки в сільському господарстві) виникає відчуття впевненості в собі. Але це не обійтися без ложної кістки - результат серйозного перевантаження потужного організму гарантора (а потім - спробувати так багато продукту, щоб випустити) були його численні резервування і прогресивна забудьність. Можливо, у найближчому майбутньому хтось буде замінити Віктор Федорович у цьому непростому випадку.
Але будь-яким чином, я вірю, що завдання буде виконуватися і завдяки намрусу ми зможемо приєднатися до когорти економічно розвинених країн світу.
(На фото - церемонія прийняття стенду в експлуатації)