Морський музей

Я завжди поважав пристрасних людей. Приємно побачити, як хтось присвячує весь вільний час і енергію до улюбленого бізнесу, досягаючи помітних і значних результатів. Дуже цікавий музей! Тут експозиція наповнена деякою легкістю, динамікою та об’ємом. Музей розташований в старому ангарі для морських суден. Музей також незвичайний в тому, що він також використовується як суднобудівний завод. 10 років тому в ангарі було побудовано копію першого російського військового корабля св. Петра.

3610Р. 4200Р.

На цьому кораблі 1693 р., як і раніше Петро І. Суд будується тим самими радами, які об’єднані любов’ю до моря, для своєї країни та для одного. У деяких випадках нагадав мені монашних робіт, бо вони працюють безкоштовно.

Як я дізнався з музею, яхта може бути побудована швидше, ніж в 10 років, але процес не був навмисно прискорений - це дуже цікаво і дає багато задоволення. Збирають суднобудівники на Соловках з різних куточків країни, а будівництво св. Петра об’єднує і духовно збагачує їх.

До речі, яхта буде плавати-дизель, обладнана всіма сучасними технічними засобами. Для наукових досліджень в північних морях використовуватиметься Північна Морська асоціація. Незабаром після того, як мій виїзд з Соловки, він був запущений в воду і почав бути протестований, але маса ще не була встановлена. З милом і вітрилами вона буде виглядати набагато більш красиво.

р.

Чотиринадцять метрів з ламінованої деревини. Він виглядає великий.

Але повернутися до музею. Це вхід до музею. Замість звичайних кроків – різновид морських сходів, точний хабарник цікавого контенту.

На в'їзді до музею повісить дзвіночок – дзвіночок корабля. Я назвав, і відразу дівчина екскурсовода з'явилася поруч з мною. Виявляється, що хропіння висить, щоб викликати керівництво. Розмальовуємо!

240281.02 Габаритний зображення

Інспекція виставки відбувається під дуже приємною музикою. Кораблі, я думаю, є настільки ж приємними для роботи з цими звуками.
Окрема секція експозиції присвячена новому «Ст. Петра». Ви можете побачити, що шкіра, масти та інші компоненти корабля виготовлені з. Дуже цікаво! На периметру музею вішали великі фото розповідають про етапи будівництва корабля.

, Україна

У музеї була невелика мистецька виставка, а також на тему острова. Я думаю.

Прямо з музею можна відправити листівку з торговою маркою на «велику землю». Смішні та приємні послуги.

Найкрасивіша робота мистецтва - це карта з найважливішими способами російської навігації, різьбленої з дерева.

Джерело: www.livejournal.com