Ще один звіт від Андрія поєднує в собі корисну економічну інформацію про тонкощі валютного обміну в країні срібла та чудові боливиські краєвиди
С ***
Я хочу поділитися практичною інформацією про обмін доларів в Аргентина. По-перше, ви можете продати їх тут за офіційним курсом (близько 4,85 песос на долар США) і дійсно "чорний" - о 6.20-6.40 (в залежності від суми і неоднорідності). Зрозуміло, що чорний ринок зараз неправдивий. По-друге, якщо у вас є долари на пластиковій картці, то підрахувати їх в роздрібній мережі також буде за офіційним курсом, який не добре.
У цій ситуації, перед подорожжю в Аргентину. Всередині країни ви завжди можете знайти прийнятний курс. Ще один спосіб отримати 25 відсотків багатші, щоб закрутити гроші в сусідніх країнах. Так що ми виїхали з боліваноса і купили долари і песос у Болівії. Немає обмежень Курс був вищим, ніж ми були запропоновані в Сальті. У Болівії ми обмінялися на 6.47 песос на долар, а в Соллі вище 6.40 Я ще не знайшов.
Ця відмінність в курсах обміну не сильно впливає на наш скромний розмір, але для тих, хто змінює тисячі тисяч, Я сподіваюся, що інформація буде корисною.
Фантастичний Болівський пейзаж не дайте мені йти. Я поставлю фотографії з часу і поділитися спогадами.
Колорадо Лагун - це високогірне озеро на кордоні з Чилі. Колір води: апельсин, червоний, синій. Такі фарби обумовлені наявністю водоростей в воді. Виглядає так, щоб зробити очі такими поєднаннями кольорів в рамках гір просто нереально.
Він регулярно прокинув монети в воду з великим бажанням повернути. Чи можу я повернутися?!