NoN сноуборд

р.
І вчора в Києві вийшов ще один сніговий ковпачок. Ні, перш за все, можливо, ніхто не підозрював, що він був тим, хто знезаконився вітати. Все почалося з дивовижного, майже весняного дощу на ніч з понеділка по вівторок, який промивається залишками снігу з вулиць Києва. Тим не менш, цей солодкий дощ став вологим похилим снігом, який вранці перетворив столицю в величезний, важко очистити рубль.
Позбавлення каменів у кого-небудь є вогнестійким ваф. Проста і актуальна. Коли щось схоже на це застряло нам три роки тому, ми дуже чітко пояснили, що це було, вони кажуть, елемент. Що можна зробити з ним, це несвідомо. Нинішній уряд, який був потім в глибокій опозиції, з великим задоволенням проходив через комунальні послуги — скажуть, що ай-ай-ай. Ви не можете це зробити, щоб зловживати своїх громадян, які обирають вас! Хто буде відповідальним?
Не одна конкретна. Так само, як зараз. Ви отримали це, okay? Дякуємо Богу до снігу.
Ні, краса, звичайно, в деяких місцях просто нереальні. Тексти пісень, а це означає: Я лірикіст десь в моєму серці. Але не коли потрібно гальмувати, як в чистому полі.
Ну і це ще крі душі - і нічого більше. Зміни дуже малоймовірно в найближчому майбутньому.
Я б не був. Не залишайте свої автомобілі під деревами! Я тебе! Краще вдома або на метро. Ця справа в кутку Цитадель і Лейпциг далеко від ізольованих.
P.S. Завдяки дівчатам Tona для фото.