Сонячна безсоння, або що призводить до розпаду

Здається, що іспанська влада, відчайдушна знайти будь-які прийнятні рішення на кризу, повільно впаде в холодну абісію невинності. У будь-якому випадку, щоб пояснити інше введення податку на використання сонячних панелей, я знаходжу його важко.
Іспанія є сонячною країною і тим, що тепер один з світових лідерів у використанні PV-елементів не дивно. Але спроба зрізати на цьому факті гроші «проживати» від санітарії дуже далеко. Логічно, потім, циклісти повинні бути зламані для того, щоб мати audacity, щоб обійтися без палива. Ми будуємо нафтопереробні заводи? Я не можу ігнорувати це!
Ще одним важливим моментом є сума штрафу за порушення. Фізичні особи, які не можуть перетворити сонячні батареї на національну сітку, мають штрафи до 30 млн євро за новим законодавством.
Як Sergio Pomar, один з генеральних директорів компанії INEL, енергозберігаючі системи, аптально зазначив: «Якщо я витратив 600 євро на встановлення сонячних панелей і отримав штраф 6 млн євро, я готовий піти в суд. й
Ми раді, що в Україні використання сонячної енергії не дуже поширене. Не пропустіть такого прецедента.

Tags

See also

New and interesting