Похилий друг на сайті (21 фото)

Канадський фотограф François Brunel прибув до цікавого проекту «Я не схожий на».

Він схожий на людей і робить портрети.

За 4 роки існування фотографа 140 пар.

Спочатку люди, схожі один одному, були запропоновані йому знайомими, тоді він спеціально проїдав, торкнувшись на обличчя. І коли проект був відомий, тисячі листів прийшли на свій сайт. І хоча він просить відповісти на людей, які вже знають свої подвійні фотографії з людей «хто». «Дякуемо за них. Я прочитав ці листи і запам'ятовував кожну обличчя, просто якщо я бачив ще раз, Брунел сказав.

Свічки Брунеля схожі тільки на перший погляд – і це одна з цілей фотографа: не шукати абсолютно ідентичних людей, але бачити в кожному з них свою особистість. Тож навіть проект, який назвав «Я не схожий», а чорна і біла фотографія допомагає досягти цієї мети: «Сторінка не відволікається від кольору очей, шкіри або волосся – і вони не завжди однакові для своїх персонажів. Він бачить лише сутність людини. Ви знаєте, що цікаво дивитися людей в очах. Деякі з персонажів, зустрічі в студії, миттєво стають друзями і продовжують спілкуватися.

Ніна Саі та Анна Рубін – це друзі з однією з дочок Франсуа. Як і художники, і народилися в той же день. Дівчата навіть думали, що вони були відокремлені близнюки, але їх батьки заперечували його.

«Симе відомо мені до того, як Марсель Степанов та Лудовіч Меллард. У Парижі є провідні виробники, які мають право брати. Але було смішно, поки подруга Маркель поцікав його - і зрозумів це був Луї. Під час проекту були інші цікаві випадки: один раз Франсуа знайшов подвійний для знайомого метеоролога, і він виявився його недосвідченою колегою. А два його «провінів» в різні часи пішли на дату з тим же чоловіком.

Похилий друг на сайті (21 фото) 16

Коли Франсуа вперше запросила Редагувати префонію і Стефані Тремблі, вони виглядали як близнюки: вони були одягнені таким же чином, посміхалися таким же чином і навіть носили кадр тієї ж форми.

127068 р.

Вікторія Стусак взяла участь у проекті Brunel. Її пара була знайдена в Польщі – в особі художника Олександра Бартосика: «Олекс і я не ознайомився перед майстер-класом Франсуа» згадує Вікторія. І шукаючи один одному, ми не розуміли: що саме нам подобається? Наші носа і брови різні. Я думав, що вона виглядала як друг шахти, які, як Олексій, мав польські коріння. Але напевно, я думав, що всі учасники я не шукаю, як я сліпу. Вони не бачать, що інші див. Узагалі, ідея, щоб стріляти нас, була надана Франчую свого друга, який знає як мене, так і Alex. Коли фотограф побачив нам, він сказав: «Щоб ви зрозуміли, що ви як красиві.» Я думав, що François, ймовірно, не використовує нас. Але він поставив світло, ми відчували щось в одному - і відіграли персонажі. Я любила ідею, що ви думаєте: ви не одна тако, вона зменшує самопізнання.

Похилий друг на сайті (21 фото) р.

Джерело: www.segodnya.ua, www.amberarchive.com