Починався закохатися за право бути жінкою.

Колишній журналіст Юрій Оводов ще не вдалося змінити паспорт і стати повноцінною жінкою Юлії Соловйової.

990 Р

Повна ребіржа, яка сниться Юлії про неможливе через різні юридичні проблеми. Ця драматична історія шокувала багатьох, хто знав цей чоловік. Один з кращих спортивних спостерігачів Єкатеринбурга, гемблінг-майстер, організатор футбольних матчів і співробітник Союзу паратрооперів Свердловської області раптом (до 49!) оголосив своє бажання стати жінкою. Всі ці роки жив у дивному тілі. Я не можу стояти, тому я вирішив відкрити. Він почав приймати гормонові таблетки, роблячи макіяж, відвідувати салони краси, ходити в підборах і тепер слід назвати Юлію Соловйова.

Юрій Оводов, один з кращих спортивних спостерігачів Єкатеринбурга, голова гемблінгу, організатор футбольних матчів і співробітник Об'єднання Паратрооперів Свердловської області раптом (на 49!) оголосив своє бажання стати жінкою.

Але виявилося, що зміна статі в нашій країні не так легко. Такі випадки дуже рідкісні. А ситуація Юлії ускладнена тим, що вона ще не виконала медичну операцію. Це займає багато грошей, і це не так. Хто буде найняти жінку з чоловічим паспортом? Юлія Соловйова має монотонно збирати інформацію і піти на всі екземпляри. У літній час вона подорожувала до Москви, де консультація лікарів підтвердила своє психічне здоров’я і уклала, що Юлія трансгендерна.

Після цього з укладенням лікарів звертається до Ленінського реєстру Єкатеринбургу з проханням оформити новий паспорт. Але вона відмовилась від того, що на свідоцтві про народження заявила чоловіча гендера. Тоді Юля звернувся до суду, щоб змінити свідоцтво про народження.

20 серпня відбувся перший судовий слух. Ми назвали Юлії відразу після слухання. вона була дуже сильна. Втомився голос. Суддя присудив справу до 9 вересня

Суд не прийшов до працівника реєстру, який відмовився змінити свідоцтво про народження. Однак вона надала документи, які вона не була підставою. Але головне - не те, що - Пройшов огляд в Москві, в приватній клініці. І суд зажадав статусу цієї медичної установи, що вони мають право надати такі висновки. Я не чекав, sighs Julia.

Для отримання сертифікату вона може повернутися до Москви. Хоча вона сподівається, що необхідні документи все ще будуть доступні по електронній пошті або факсу.

У Ленінському суді Єкатеринбурга це перша справа гендерних змін.

до Але не існує хвилювання про це серед наших співробітників. Плеймейт не має представника, тому було становище з недоліком важливих паперів, - сказав Наталія Петрова, помічник голови Ленінського суду в Єкатеринбурзі.

Тим не менш, Юлія вже давно сидить без роботи і без грошей. Але він не збирається повернутися. Крім того, не все було так сумним і безнадійним. Вона нарешті почала контактувати родичів, які не змогли прийняти ситуацію протягом тривалого часу.

Учора я поговорила з сином, Юлія поділилася. Він не міг приймати своє рішення протягом тривалого часу, але тепер наші відносини почали покращувати. Він нарешті починає розуміти мене.

Дауж Ось деякі дуже страшні і життєві слова: З Єкатеринбурга, який змінив секс: «Це страшно, коли батько 50 років, і він забарвлює нігті і заходи вугор»