Підмарини своїми руками (13 фото)

Сайт, присвячений роботі Вільяма Wardrop під назвою Stream Noir.
Вільям збирає моделі з картону самостійно, використовуючи власну технологію.

Протягом багатьох десятиліть дослідження історії, концепції військової техніки та класичної літератури, він надав свої знання в моделюванні для створення унікальних тривимірних прикладів багатьох видів інноваційних та ексцентричних транспортних засобів 18, 19 та початку 20 ст.

Ця виставка – це першочерговий приклад того, як пара-powered Victorian транспортні засоби зловили наукову фантастику для створення технічних чудес, які змінили цивілізацію і виштовхують нас в сучасну епоху.

Джулі Верн Наутилюс (Жуляри Верне Наутилюс)

Ця модель була розроблена на основі описів юльє Верне та оригінальних ілюстрацій до його 1870 року. Хоча ця модель виглядає менш елегантно, ніж Nautilus, що Голлівуд винайшов, він побудований відповідно до перших реальних підводних човнів.

Цей образ показує професора Аноннекса, що з капітаном Немо про долю людства.

Густав Зед (Gustave Zede)

Густав Зед був великим кроком вперед у розвитку французьких підводних човнів, але не дуже успішним. Вона здійснила два торпеди на крапельних кілець, що робить їх вразливими, поки підводний човен був в купках. Він також не тримав глибини, і він в кінцевому підсумку взяв три набори літаків, щоб допомогти з цією помилкою дизайну. Густав Зед був 48.5 м (159 футів) довгий, 3 м (10 футів) в діаметрі і мав 208 кінцевий двигун.

Піонер (Піонер)

5415654

Побудований в Мобільній бухті, C.L.Hunley перед будівництвом CSS Hunley, це судно було прототипом і ніколи не використовується. Його озброєння було шахтою, яка була загиблою за підводним човном і розтягувала на кабелі, поки вона виявила свою ціль, з зіткнення, з якою вона вибухнула. Головною проблемою даної системи стала можливість намотати кабель на гвинт.

Піонер був захоплений Армія Об'єднання в 1863 році і експонувався в дворі Вашингтонського морського органу, поки він був проданий для брухту в 1867 році.

Американський дайвер (американський дайвер)

Вбудований C.L. Hunley після Pioneer. Американський дивер, або Pioneer 2, як це іноді називається, санк в Мобільній бухті під час крила, щоб запустити атаку на флоті Союзу. Трьох екіпажів були надзвичайно малими, а підводний човен не в змозі боротися з сидом. Опис цього підводного човна з'явився в французьких газетах, Джульс Верн може побачити цей опис і включив безліч унікальних атрибутів американського дайвера в Nautilus, таких як подвійний журнал.

The Harper Golf Наутилюс (Harper Golf Nautilus)

Призначений для Дісней 20,000 Ліги Під морем оригінальна модель була створена Harper Golf, щоб створити більш вікторіанський стиль, оскільки окремі елементи роблять його більш схожими на морські монстри. І хоча гідродинамічні тести довели, що підводний човен буде надійним, повністю виконана робоча модель.

Модель Naytilus є більш ніж метр (три ніжки) довгий і був виготовлений повністю з скрабів для очищення труб від куріння Laura Butler.

Алігатор (Навал Інститутська прес-версія)

Це чудовий приклад того, чому ви завжди повинні знайти якомога більше посилань, як ви можете знайти до стрибків і побудови моделі. Про те, що я бачив в американських субмаринах до 1945 р. з військово-пресового інституту. Я сказав: "Коло!" і я пішов на роботу. Займав 26 годин для побудови і фарбування моделі. Я був задоволений результатом і записав інший історичний підводний човен на власний рахунок для моєї колекції. Але через два дні після того, як я поставив модель на полиці, я прочитав на сайті новин, які були знайдені в Парижі оригінальні плани Брюса. Я хотів би зрозуміти, що моя модель не виглядала як оригінальні конструкції. Виявляється, що N.I.P. schemas є думкою і ніколи не були протестовані!

Гарретт Норденфельдт 1886

Після того, як Джордж Вільям «сухий» Малець Гарретт з першою паровою панеллю підводного човна, в 1879 році був введений турецьким урядом, щоб побудувати два підводні човни в 1886 році. Вони були побудовані і відправлені в розібраному вигляді на Константинополь, де вони були зібрані. Перші палички практично відразу після запуску, і, непарно, для підводних човнів і не змогли знайти екіпаж. Вони стояли в сухому долі до 1914 року, коли вони підірвали німецьку армію, щоб уникнути загрози безпеці населення.

Ущільнення (Ущільнення)

Оригінально запущений на заводі Virginia в 1911 році як ущільнення. Цей підводний човен був перейменований G-1, коли він був призначений для США в 1912 році. Після тривалої поїздки в якості випробувального та навчального судна вона була звільнена в 1920 році і пізніше була використана для тестування бомб в 1921 році.

Вельман

Вельман був підводним човном Світової війни, що працює двома людьми, зумовлений бензиновим двигуном, який не мав належної вентиляції і викликало багато смерті через отруєння вуглецевого оксиду. Торпеди були занадто малими, щоб позувати реальну загрозу військовим кораблям, і мали обмежений діапазон. Панорама відрізнялася подвійною лючкою і загальним дизайном, що мала значний вплив на розвиток підводних човнів цього періоду.

Дупуй де Лом

1 999 р.

Назвились після відомого архітектора бронетехніки, запроваджено французьке підводне підводне човен в 1915 році і розбили в 1935 році.

Іктино ІІ (Грек для рибного катера)

Р

У 1864 році в Барселону, Нарцис Монтуріол запустив Ictineo II: перший реальний підводний човен світу. До 17 метрів довга, зміщення 72 тонн і мала робочу глибину 30 метрів. Що зробив цей підводний човен так незвичайним був його хімічним паровим двигуном. Двигун необхідний паливні прутки, дуже схожий на уранові прутки в реакторі, але за допомогою хімічної реакції нагрів води в котлі, при цьому реакція виробляється чистого кисню для екіпажу! Також було заплановано корпус з оливкової деревини, щоб зменшити вартість прототипу, але було заплановано всі металеві човни, Ictineo III. Час, проведений під водою без кисню був 8 годин! Єдиним обмеженням було кількість паливних штанг. Ictineo III може підштовхувати технологію підводного човна до нового рівня, але фінансування Монтерейола, і його підводний човен був розбитий і проданий для брухту.

Джерело: p-i-f.livejournal.com