Як я отримую на Чорному квадраті або що захопився на зоопаркі?

Відповідь на питання в кінці статті

Я прийшов до студії Black Square на рік тому. Майже рік. Як іноді буває в житті, майже випадково. Немовля, звичайно, щось випадкове в цьому житті. Вивчився про іспити, прийшли, подивилися, пройшли, вступили.
А потім почали те, що триває до цього дня. Змішаний скос і зміщення точки складання. Про п'ять років тому тренер опустив отвір в бетонній стіні головного мозку. Наш куратор Михайло Костров, якщо не повністю знищити його, то отвір зробив справедливу суму. Він робить це витончено. Може бути в слово. Але можливо, це швидко. Щоб прискорити процес, поліпшити розуміння і полегшити вираз.
Багато людей, більшість з них, залишають. З різних причин. Ми попередили, що ті, хто залишився зміною. Будь ласка, будь ласка, зв'яжіться з нами І це правда. Виявлено зміни. Який спосіб? Як один з студій (нині актор Чека) зауважив: «Учитель Чорної площі, щоб потрапити в армію, мав би грати нормально. й
Але нормальність тягнеться до точки. Так, ніжники! Я більше не турбувати тебе. Але якщо ви шукаєте хвилювання, життя стала блендом, і є бажання спробувати себе в новій життєвій ролі – то, щоб говорити, ласкаво просимо.
І, нарешті, я збираю трохи нудного тексту з трохи фотографічним матеріалом з наших досліджень.

Миша проти Марго
р.
Наш Маргот перед Миша.

Давайте розбити стіни.

Я зламав її.

Темпування темпера

Емоції.

Емоції 2

Емоції 3
р.
Ми трохи ковбаси.

Отець, не ви це робите?

Ви не знаєте.
01 Габаритний зображення
Вони вірили Його, і вони взяли його в армію. Денис, очікування.

Коля, Коля...

фламенко

Так, зоопарк. Ніщо дійсно сталося там. Але іноді головне - не подія, але очікування події.