9 Найвідоміші експерименти у вашому житті

Сьогодні ми будемо говорити про дивовижних людей, які вирішили оскаржити сучасне суспільство і проводити незвичайні експерименти на їх життя.

Даниїл Суело відродився від суспільства і тепер живе в степу.

Він подарував всі умови, що надаються суспільством, воліючи жити в пустелі Ута та отримати власну їжу. Даниїл не бартерує з ким і відмовляється від соціальної допомоги. Тим не менш, він не дав доступу до Інтернету і регулярно пише статті на своєму блозі про «ілюзію» грошей, а також прагне членів приєднатися до «вільного племени». Ви готові приєднатися до нього?

Він провів цілий рік без інтернету.

Я хочу подарувати комусь «як» прямо зараз.

Як і багато його покоління, Павло Міллер провів більшу частину свого життя за допомогою Інтернету. Він був онлайн, оскільки він був 12, і він був веб-дизайнером 14. Але у віці 26 Міллер раптом зрозумів, що щось не було в житті. Потім він вирішив взяти сміливий і в деяких випадках страшний крок відключення мережевого кабелю і жити без інтернету протягом одного року.

Звісно, по дорозі, у нього було багато вгору і вниз, а також деякі цікаві відкриття. Ми не будемо слухати це для всіх, хто може знадобитися, щоб дивитися міні-документацію про ці події або читати про це в першій особі. У той же час, незважаючи на те, що Павло не має наміру жити без інтернету.

А.Дж. Якобс – живе життя «як експеримент» Р

3250Р. 3700Р.

A.J. Jacobs – головний редактор журналу «Esquire», мислитель, артисан та соціальний експериментер. Він провів більше, ніж за десять років просить себе незвичайними питаннями, такими як «Чи можу я витрачати своє життя в Індії?» або «Чи можу я жити правилами Джорджа Вашингтона в повсякденному житті? й

Він опублікував чотири книги і багато статей для журналів, деталізує всі виклики, які він встановлює для себе. Найвідоміша робота - мій Життя як експеримент і містить, серед інших речей, критика дій дружини.

Colin Wright - екстремальна ланка

Є багато чуток про цей чоловік. Colin Wright, 26 здається, що ви живете на краю практично кожен спосіб. Він веде кочовий життя, голосування на дорогах та подорожах в іншу частину світу через чотири місяці. Він робить свій вибір на основі голосу на своєму блозі. Він також дав гроші на один рік і не зносив чорний протягом шести місяців.

Ідея за всіма його експериментами полягає в тому, щоб допомогти людям думати по-різному, спробувати нові речі, і бути відкритим для зміни. Ви можете переглянути його надихання TED Talk або відвідати його блог для голосування за наступний крок.

Життя жінки без цукру

Цукор є чудовим солодким продуктом, який, відповідно до деяких досліджень, при зловживанні, може викликати діабет, ожиріння, карієс і багато інших захворювань. І цукор є одним з інгредієнтів практично кожен готовий продукт, який ми їсти. Не віруйте мене, подивіться на упаковку. Але ви можете відмовитися від цього?

Одна жінка в змозі - вона без цукру з 1 січня 2008 року. Вона бажала залишатися анонімним, але створив блог список всіх видів фруктів з цукром, а також рецептів і порад для без цукру. Вона заохочує всіх, хто читає свій блог, щоб зробити те ж саме.

Людина жив 30 днів на власній рідинній суміші

13 999 р.

Rob Reinhart є недосвідчена хіміка, визначена до кінця світу голоду. Для створення більш дешевої альтернативи твердих продуктів, які містять ті ж поживні речовини.

Через пробну і похибку він створив рідку їжу, названу Soylent Green, художню їжу з фільму однойменного імені, виготовленого з мертвих людей, які не містять залишків. Він стверджує, що протягом 30 днів проживає окремо, хоча є багато скептиків, які кажуть, що він вдалася до дієтичних добавок і що експерименти Reinhart сумніваються, якщо не небезпечно.

Тим не менш, хімік не дає. Проведення випробувань на добровільних учасників. Він також має намір запустити кампанії Kickstarter, щоб підвищити гроші, тому він хоче годувати голодним і заробити гроші для себе.

Німецька жінка живе без грошей на 16 років

7675266, доб. 117

Ви ніколи не зможете дати мені гроші.

Гейдмаріе Швермер переживає кожен етап сучасного капіталізму, від піку до зниження. Її сім'я була успішним дистриб'ютором кави, але втратила все під час Другої світової війни. Усе життя, удачі повернулися до Швермера обличчя, потім знову відвернулися від неї. Коли вона стала 50, вона вирішила провести експеримент, щоб побачити, якщо вона могла зробити без грошей на рік.

Вона віддала всі свої заощадження і речі, в тому числі меблювання з власної квартири, залишаючи тільки найнеобхідніші речі, які вписуються в невеликий валіз. Швермер проживав без грошей протягом 16 років, вміст з бартерінгом, робочою частиною часу на видалення сміття та створення багатьох суспільних виглядів. У документі про життя без грошей, копії яких видаються безкоштовно.

Йогі живе без їжі і води на 70 років

Якщо претензія Prahiad Jani вірна, він викликав не тільки спокуси суспільства, але весь біологічний цикл життя. Яні, також відомий як Шунрівала Матаджи, каже, що він припинив їжі і пиття, коли він був 11. Тепер 85, він живе в печері і проводить більшу частину свого часу.

Два дослідження, що проводяться в індійських лікарнях у 2003 році та 2010 роках, спрямовані на тестування реклюзивності гербіту. Перше дослідження тривало десять днів і другий 15 днів. Як раз він був у ущільненому номері без санвузла, він був дозволений тільки для загартування. Лікарі кажуть, що він пропустив обидва тести з відзнакою - ні їжі, ні дефекатування. Однак лікарі не опублікували свої результати в наукових виданнях.

Про це заплановано низку гіпів, а також подальші дослідження. Тим не менш, Яні, здається, залишатися блаженним, ненавигідним, живим тихо в її печері.

Сім'я провела рік без покупки що-небудь зроблено в Китаї

Ця ідея не ґрунтується на захисті або риці. Sarah Bonjourney просто хотів показати людей, які залежні вони на міжнародній торгівлі, особливо з Китай. У 2005 році вона вдовольнила купити для своєї сім'ї тільки предмети, які не були зроблені в найбільш пишній країні світу.

Звісно, вона знала труднощів знайти все від лампочок до взуття. В магазині багато складних і активних.

«Компанія стала чимось значущим», – говорить Сара.

Джерело: pervakov.livejournal.com