Дамон Альбарн продовжує дивуватися своєю діяльністю

Добре, поганий і Королева встановлюється для виходу другого альбому під керівництвом Дамона Альбарна, майстра всіх угод. Тільки Дамона не сидить весь час. На додаток до цього проекту музикант зумів відновити композицію колишньої команди Blur за кілька концертів. Фінал акорду — роль Гластонбері 2009 головоломка. Нагадаємо, що наприкінці року ця команда була визнана у Великобританії як найбільш фестивальної групи.

4729292928р.

Альбарн також працює над проектом Gorillaz. Але Дамон не зупиняється там. Після п'яти років тиші Gorillaz вийшов новий альбом, пластиковий пляж і Альбарн знову дивився. Принаймні ще один список учасників: Лу Ред (колишній керівник Підзему Оксамитовий), сирійський оркестр та навіть Сноп Догггг. Ми з нетерпінням чекаємо на випуск 8 березня цього року.

У інтерв'ю Роберт дель Ная (керівник Масивної атаки) говорить, що Дамон намагається перемішати їх: «Я хочу працювати з вами, але я не хочу перетворити його на дев'ятирічний трактор Брістоль, тому ми будемо працювати від 10 до 6 років, в студії, 5 днів на тиждень». Як виявилося, Альбарн був першим порушувати його вимоги.
Назад в 2007 році Альбарн разом з гітаристом Верве - Симон Тонг, басист легендарного The Clash - Paul Simonon, і барабанмер Tony Allen випустили однойменний альбом "Добра, Погана і Королева". В альбомі було добре розглянуто. Однак це було прийнято вважати одноразовими, без перспектив розвитку. Все здається неправильно. Ми чекаємо на точний час.