Yen Sommerholder (Ian Someralder) o series

Пропонуємо вашій увазі коротке інтерв’ю з одним з головних персонажів популярної серії «Вампірські щоденники» – Іан Somerhalder.

Деякі люди сміхалися, коли CW оголосив про випуск The Vampire Diaries. На телебаченні звучали люди. Ви здивовані успіхом шоу?

Я думаю, що якщо ви не фанат Twilight або ви не в vampire оповідань або ви втомилися від Twilight і ви дізналися про наше шоу, яке розповідає багато про вампіри, ніж в Twilight Saga, але тільки на телевізорі ... якщо ви смієтеся на всіх тих, то ви будете сміятися на шоу. Незважаючи на те, що ринок насичений vampire історіями, я думаю, що є ще багато цікавих речей, щоб розповісти про цей жанр. Ось чому ця тема популярна.

Що про успіх шоу?

Ми завжди сподіваємося, що ми робимо. Сподіваємось, що ми насолодимося ним та іншими людьми. Ми не мали високих очікувань. Я пам'ятаю один раз Julie Plec зробив жарт. Після прем’єри, коли ми зрозуміли, що вдалося досягти успіху. Вона сказала, що в той час як ми не мали особливих очікувань, таємно ми сподіваємося на підкорення світу. І це правда, тому що я хочу, щоб ваше шоу бути успішним, і ми пощастили мати великий сценарій, і решта його - гра і пагон - все працює.

Дамон - поганий хлопець, але при цьому невтомно чесний. Чи можна сказати про це?

Ви знаєте, чим більше часу я проживаю від Danom, тим цікавіше я дізнаюся про нього. Головне знати про Дамон, що він дуже мотивований і самотній хлопець. Поєднайте ці два якості і ви будете дуже небезпечні люди, але як смішно, як це – і як банальний, як це звучить – у всіх його діях він керує любов'ю. Є два люди він пропускає – брат і його подруга – і він буде робити все, щоб повернутися назад. Уявіть, що це 160 років, так що досвідчений в житті і так цинічний, і бути таким самотнім.

Що відбудеться в другій половині першого сезону?

Ми шукаємо більш тісних відносин між Дамоном та Оленою. Ми побачимо, що дамон після того, як він стає ближче до того, що він хоче. Ми знаємо, що це і як це неспроможна або неспроможна. Я знаю, що я не можу зробити себе чітким. Ще одне питання, яке ми занурюємо у відносини між Стефаном та Дамоном. З кожним епізодом ми створили ще більш складні питання. У нас є трикутник Стефан-Дамон-Гелена і відносини між Оленою і Стефаном, і тепер ви берете Elena і Damon далеко. Також є цілим аспектом відносин Стефана-Дамона-Гелени як Катерін (вамперія, яка стала Стефаном і Дамоном, також відіграла Ніна Добрев). Ми повернемося до 1860-х років, щоб дізнатися, що дійсно відбулося.

Ви любите грати з Ніною, тому що вона втілює два різні персонажі?

вона щаслива. Це велика роль для неї. Це відмінна роль для всіх. Ніна любить грати в Катерін, оскільки Катерин є антитезом Олени. Олена дуже мила, але вона дуже суперечлива. Вона постійно під тиском. Вона втратила своїх батьків. Її хлопець є вампіром. І Катерина виглядає так, як Дамон. Хоча, я повинен paraphrase: Damon є багато подібно Katherine, так як він прийняв багато її звички і вони поділяють подібні риси.

Ви сказали Дамона і Катерини так само, єдина відмінність полягає в тому, що вона жінка?

Так, до речі, вона жіноча версія Дамона. Вона є однією з тих, хто любить дурні дівчата, які завжди отримують те, що вони хочуть. Ось чому Катерина і я дуже весела. Ніна втілює дуже різний характер, так само як я робити, коли я носила гострі зуби. Я перетворюсь в інший Дамон, коли я став вампіром, і Ніна стає різною особою, коли вона кладе на корсет. Ці трансформації дуже цікаві для перегляду.

Про поцілунку Дамона і Катерини.

Так, дуже цікаво. Дамон любив Катерина дуже багато. Так що він провів останні 148 років пошуку ключа до її повернення. Вона так смішна і красива, Дамон так пристрасний про неї. Він дивний. І вони виглядають дуже мило разом.