Гарний підйом і крутий пік Sandra Bullock

Останній рік був великим для Sandra Bullock. Вона з'явилася в трьох фільмах: Пропозиція, Все про Стів і Блінд стороні. І не дивно, що вона була визнана найбільшою акторкою року. Три фільми за її участю заробили загальну суму $600 млн з загальним бюджетом $84 млн.
Вперше актриса перемогла дві нагороди одночасно: Оскар за найкращу акторку в невидимій стороні та Золотій Малині за найвибагливіших акторів у всьому про свіжу.

р.

Р

р.

Ну, побачимо, що Sandra дійсно заслуговує на дві нагороди в березні 2010 року. Почнемо, природно, з найнадійніших. Так, "Невидима сторона". Я дуже пікантний про перегляд фільмів і відразу відхиляю погані фільми, я просто не дивитися їх. Покажіть, що фільм вразив мене. Я був захоплений своєю атмосферою, почуттям гумору від перших пострілів. Молодий чорний хлопець не має ніде спати і нічого змінити, він йде вниз дорогу, криючи від холоду, фактично ніде.

І в цьому місці сердечка матері, що проходить в машині, Лі Ан (Sandra Bullock) не тримається. З сльозами в очах вона бере Михайла додому. Він стає своїм реальним сином і буде любити його з усім серцем. Ліжко Енн буде боротися за нього, принести його до людей і він досягне багато в житті. А що зробив Лі Ан, він ніколи не забуде.

р.

І нехай прес говорить, що фільм занадто досконалий і відносини між людьми занадто добре. Тут повинні бути фільми, де все добре. І Сандра зарекомендував всім, що вона може і драматичні ролі. Виготовлений максимально переконливо. Вона змогла передати глибину відчуттів Лі Анни, її внутрішню боротьбу, її спадщина в її вирішенні, її боротьбу прийняти Михайла і отримати його з чорної околиці. Ми ділимося з нею по всій плівці. Я тебе скажу. А ви вважаєте, що сльози Сандра Буллок в цьому фільмі, якби вона переживала щось схоже на її реальне життя, а не звикла до чужої ролі. Крім того, фільм описує події, які відбувалися в реальності, а не в деяких сценах відсмоктуються з пальця.

І я впевнений, що її роль в цьому фільмі вона заслуговує Оскара набагато більше, ніж багато інших, які отримали цю нагороду в різні часи. Незважаючи на те, що Оскар за кращий актор у 2010 році Джеффрі Мости отримав тільки за роль п'ятого дачного музиканта в кінофільмі «Crazy Heart», ви перестаєте вірити в справедливість вибору журі. Але не з Sandra Bullock. А бути чесною, з усіх фільмів Сандри, я люблю фільми найбільш: «Спечений», де Сандра по-старому з Кену Ревегами, «Любовий напій #9» з Татом Донованом, і звичайно, як можна забути «Дестройер» з Столоном. Тепер до цього невеликого списку додано ще один фільм – «Невидима сторона».

Ну, тут ми приїжджаємо до Стіва, щоб "Золоті малини" Sandra Bullock. Я завжди думав Sandra була талановитою акторкою. Не зрозуміло, що міркування керували її прийняттям цієї ролі. При перегляді фільму виникає неприємне відчуття, що найцікавіші моменти залишаються в причепі, і де пообіцяють комедія? Тепер трохи про ділянку. Марія живе у своєму світі, побудованому на перехресних головоломках, практично відгороджених від усіх у будинку батьків. І в його особистому житті через це, не всі права. І немає постійної роботи. Але під час сліпої дати вона закохується у коханні з оператором і починає його слідувати за нею по всій країні, поступово приносивши його, щоб загиблими боями рабів.

Почнемося сміятися! Тільки чому? Щоб сміятися на Марині (Sandra Bullock) бігти в спеку в малинових осінньих черевики і з парасолькою, я вважаю сакриль. Я думаю, що вона має інші черевики. Або ж може сміятися на кілках у звіті телеканалу Hartman Hugh (Thomas Hayden), який схожий на стару коубой. Або вона може сміятися на тому, що Марія провела половину фільму в глибокій шахті з глухою дитиною. Ні, це не дивно. Вона навмисно штучна гайка, що працює на наконечниках тільки дратівлива. Не погана людина. І він правий. Тільки її життя більше, ніж комедія. Ну, Стів (Bradley Cooper) сам. Тексти пісень, а це означає: Він посміхається чарівно, ви не можете сказати нічого. Але де потрібно не посміхатися, але грати, вона виявилася незвиненням. Незважаючи на те, що кредит не вдалося, є більш режисер і сценарист, ніж актор.

р.

Неподалікаюче комедія завжди виглядає набагато гірше, ніж дійсно талановита. В кінці фільму не працює до ваших очікувань. У фінальних кадрах фільму кожен перекидає в руки один одного, але не існує реальних щасливих закінчень. Марія і любов Стіва не трапилися. Я шкода, але хто все це потребує?