Аватар (Аватар) або Кіно ву? (частина двох)

Отже, продовжуємо показ фільму «Аватар»? Я сподіваюсь, що я не чекав довго. Тепер поговоримо про вічний сон людства, мрії про небо. Люди завжди мріяли про те, що крили і літати, але вони ніколи не думали. Бог не дав крила. Хоча все можливе в кіно. Все, що вам потрібно, щоб зберегти тварин, а потім технології. Який новий низькогравітний світ без драконів? Підібрати і піти. Всього адреналіну. У Аватарі є друзі абзаців. Так само, як в Дінотопії, народився в 2002 році, реж. Марко Брамбілья.

Так ці дракони так схожі на динозаврів від Dinotopia, що вам цікаво. Дракони і динозаври - друзі чоловіка.

Не розумію, що на кінцях крил дракона? Феатри, ні перо, ні пальці, ні пальці. І є, мабуть, стабілізатор в кінці хвоста. Однак вони виглядають дуже органічно в польоті. Але динозаври не гірше, навіть летять швидше.

536291

А рідні літати без сідла, тримаючи на процеси на голові сардів. Але в Дінотопії все цивілізовано і логічно. Свічка для зручності, або ви будете впасти назад динозавр і кінець.

р.

р.

В цілому дракони дуже схожі на бійців з змінною геометрією крила. Чи не це?

Тут проходять, як в параді, загіни сардів, драконів з Пандори та сучасних бійців. Кожна лінія, яку вона повинна тримати. Але якщо у випадку Дінотопії всі вершники занурилися на навчання, то на Пандарі, мабуть, все на рівні інстинктів. Народилася, виросла, сіла на личинці і відразу ж росла як бійця. Фантастика.

р.

499 р.

р.

А потім є навіть огляд польоту. Це його. Ви не повинні йти в школу польоту.

Все це не нове, але красиво. В основному, коли ви літаєте, ваш дух повинен бути захоплюючим.

988422р.

І тепер, знову поважаю, я буду продовжувати мій пошук. Зачекайте більше статей.