Любов за лаштунками або сервісними романами зірок

Як ви не можете звертати увагу на деякі з них (або красиві), якщо ви граєте пару в любові, але актори повинні провести разом майже 24 години на добу, від дому та близьких. Тож не дивно, що ми часто чуємо про старими романами, які розірвалися на множині. Але найчастіше такі стосунки дуже швидко закінчуються, і ми пропонуємо вам кілька пар, які ще встигли зберегти ніжні почуття за сценаріями.

р.

, м. Київ

Коли 17-річна співачка-актриса Miley Cyrus вперше зустрілася з її спів-зіркою на останню пісню, 20-річному австралійському актору Liam Hemsworth, миттєво побіг між ними. Я повернувся до директора і сказав: «У мене є частина. «Хто супер!» дівчина допускає. Тепер любителі зібралися протягом 10 місяців і нещодавно зробили великий крок вперед (після того, як Miley припинив твітіння для свого дружби) - актриса пішла, щоб зустрітися з батьками Hemsworth. «Це було дуже круто, щоб показати Мілі, де я пішов з і як я виріс, - сказав він.

79037, Україна

По-перше, після ролі подружжя-виків у фільмі «Мр. і панс. Сміт» Брад Пітт (Брад Пітт) і Анджеліна Джолі (Ангеліна Джолі) стала одруженою і за лаштунками. Вони не соромляться від шести дітей. «Партерність може бути пектим, але це також дуже смішно. Це в основному, як співпраця, Пітт сказав минулого року. Але коли нічого не працює, мама і тато потрібно найняти няньку.

Найкраще про Даревіль? Після зйомок Ben Affleck і jennifer Garner став хорошими друзями. Незважаючи на те, що кожен мав пристрасть на час (він був з іншим Дженніфером, але Лопес, і вона була одружена до Скотта Фолі, це не завадило розвитку своєї дружби. Через рік після прем’єри фільму актори вже зібралися разом. Вони одружені в 2005 році і зараз мають дві дочки (Віолет і Серафіна). Що таке секрет щасливого шлюбу? «Одна з ключів до успіху полягає в тому, що ми дуже спокійні», - каже Дженніфер. «Бен ніколи не захочиться від інших людей. Я маю на увазі, якщо він сердився, він ніколи не зайде на мене. І я не зроблю це. Ми вирішуємо конфлікти в спокійному і зрілому порядку. й

1 999 р.

Судні Кокс і Девід Аркет зробили фільм жахів. У 1996 році, де їх персонажі симпатизовані один з одним. Після довгого романтичного поклоніння вони одружилися в 1999 році, і п'ять років пізніше, пара мала дочку, Коко. Тепер зірка сім'ї проживає в Малібу, і актриса визнає, що вона любить чоловіка стільки, скільки вона зробила 10 років тому (до речі, Девід 7 років молодший, ніж Courtney).

Після актора Катерін Heigl (Катерін Heigl), які грали в серії «Анатомія Грея», зірвав у відео рокера Джош Келлі (Джош Кельї), між ними відразу зламався любов. Вони одружені в 2007 році в Park City, Utah, і зараз мила пара підняти прийнята дочка (Nancy Lee). «Адопція дуже важлива для мене», - сказав він. «Я хотів бути впевненим, що я одружився, хто знав, що це сталося. й

Продюсер Cash Warren став заздрістю хлопців по всьому світу, коли він застрягнув стосунки з Джессією Альба на множині блокбустер Фантастичний Чотири в 2004 році. Попри змішані почуття про шлюб (революція назвала її «перевершення»), закоханих в 2008 році, і незабаром у них була дочка Почесна Марія. «Я вирішив одружитися, тому що в житті ми вибираємо людину, з якою ми хочемо почати сім’ю і з ким ми зв’яжемося з нестандартною любов’ю, і це чоловік або дружина», - сказав Альба. І я вибираю тебе, готівку, щоб бути родиною, і ми будемо любити один одного в горах і радості.

р.

Хілл Сміт (Will Smith) зустрів Jada Pinkett Smith (Jada Pinkett Smith) в 1995 році, коли вона потрапила в роль подруги головного персонажа в телевізійному серіалі «Принцип Beverly Hills». У ролях вона ніколи не отримала, але пізніше завоював серце вілли, в свою чергу, любивши його своїм почуттям гумору і чарівності. Пара одружена в 1997 році і тепер є два діти, Яден і Вілув (Smith має інший син, Трей, з першого шлюбу). Підключає дітей до сімейного бізнесу. Так, у 2006 році Яден відігравав зі своїм відомим батьком у фільмі «Пухня щастя», яка привертала критичне визнання. Але як і Jada і буде керуватися так довго? «Родина приходить першим», – говорить Pinkett Smith. «Я намагаюся розібратися, як подарувати дітям, які вони хочуть, і в поверненні я отримую вільний час, який я можу розпоряджатися як я хочу. й

Sarah Michelle Gellar і freddie Prinze зустрілися в 1997 році на множині я знаю, що ти зробив минулого літа, займався 2000, після чого зістарився разом в Scooby-Doo і його стік. Ця невисока пара намагається залишатися далеко від папарази лінз. Желлер і князь насолоджувалися безтурботним життям молодят протягом 7 років, перш ніж мати дочку (Харлотте). «Для батьків – це незрівнянний акт. Ви повинні бути готові, щоб зробити все, що ви робите і присвятити себе дитині, Geller сказав, перш ніж мати дитину. «Я не знаю, якщо я готовий до цього о 20». І чоловік погоджується, "Я люблю свою сім'ю багато чого, ніж я зробив 10 років тому."

Юлія Робертс і Даніель Модер зустрівся в 2000 році на виставці The Мексиканська, і вона була любов'ю на перший погляд. У віці від одружених і мали три діти. З новим фільмом Eat, Pray, Love set to прем'єра в серпні, актриса, її підпис посмішки і її чоловік обов'язково буде в прожекторі. Роберти дізналися про свою любов і життєву силу: «Крім краси – це завжди погляд на людину, яку ви любите, і це дійсно. й

Категории

Смотрите также

Новое и интересное