Інтерв'ю з Jake Gyllenhaal (Jake Gyllenhaal)

Jake Gyllenhaal є обличчям високо очікуваного фільму, як князь Персії: Піски часу. Тепер постери і навіси з його зображенням можна побачити практично всюди. Фільм засновано на відеоіграх про древнього воїна, який може повернутися назад, коли він гине. Особливо для зйомок, Gyllenhaal довелося займатися бойовими артами, щоб мати можливість зробити всі круті рухи самостійно. І аніматори, звичайно, не розчарувалися. А тепер актор працює на стінах і зітхає поганих хлопців з мечем. О, він робить інтерв'ю :

3610Р. 4200Р.

Q: Ви любителя князя Перси?
О: Я знав цю гру, коли я був маленьким хлопчиком. Я пам'ятаю, що я був ще в початковій школі, коли перші комп'ютери почали з'являтися. Близько 20 років проходив з тих пір. Я грав інші ігри, але коли я прочитав сценарій для фільму, я взяв можливість і почав дослідження відео гри. Я починав гру князя Персії і вивчив її у великій деталь.
Q: Так ви повинні грати Піски часу, перш ніж ви пішли через всю гру?
О: Так, і це дуже складна форма навчання. Я відіграв кілька разів на день і це було дуже важко. Багато людей не знають це, але робити фільми так само важко. Це як ви в грі, і ви повинні грати майже на весь день.

Q: Ми запевняємо наших читачів, які ви сказали, що це з сарасом.
Ох: Це цікаво. Якщо ви повинні грати в персонаж, зображення якого взято з фантастичної книги, комп'ютерної гри або на основі реальної людини, то ця роль повинна бути надана максимальною увагою. Хоча б я думаю, так.
Q: Як би ви відреагували, якщо ви навчилися як дитину, що ви станете принцесою Персії?
О: Просто пара днів тому, я думав про те, як остудити його буде йти назад в час, коли я грав Піски часової гри і розповісти мені, 8-річна дитина, що 20 років відтепер він буде зірвати в Джеррі Брокхаймер блокбустер Принц Персії. Цікаво бачити вираз очей. Я був схожим на набір. Так, я повернувся до свого дитинства. Було весело бігти і стрибати і боротися з поганими хлопцями. Щодня.

Q: Чи складно зробити цей фільм у порівнянні з горою Brokeback та Донні Темно?
Ох: У кіно цього розміру, якщо ви наклеїте сцену вранці, а потім в середині дня ви хочете переокремити щось, ваші зміни впливають більше 1000 осіб. Я думаю, що це можна порівняти з деякими чудовими спортивними подіями. Щоранку, коли я їду до сцени, я бачу близько 500 автомобілів, виповнивши ще 5 миль до комплекту. Ми також мали величезні набори, підкреслені невеликими деталями 250 футів. У нас є багато додаткових. Для важливого спортивного заходу було якомога простіше. І в такому масштабі не було часу для відпочинку.
Q: На початку фільму князь Дастан з'являється нам як дуже впевнений хлопець, але потім він стає більш простим і більш скромним. Чи вдалося вивести такі тонкі трансформації?
О: Я не знаю. Він, безумовно, не програє свого страху. Але усвідомлення важливості його призначення, і як дорого його сім'ї - це зміни для кращого. На початку фільму князь є маленьким вихованцем, який врятував царем. І коли є загроза втратити людей, які підняли його – насправді, врятували своє життя – героя змінює своє ставлення до життя, починаючи реалізувати його значення. І князь дуже житній, з великим почуттям гумору.

8213668

р.

Q: Ви думаєте, що ваш персонаж стане хорошою моделлю ролі для дітей?
О: Так, я думаю, Дастан має всі правильні якості. На шляху життя ми зустрілися з багатьма пастками та перешкодами, які привели нас. Ми часто забуваємо прослухати наші серця і слідувати іншим. Морська історія для Дастана полягає в тому, що в першу чергу потрібно послухати своє серце і допомогти вашим близьким, направляти їх на правий шлях. Коли він допомагає людям, речі краще. Так, іноді допомагає головний характер багато проблем, але він розуміє, що це буде краще. І я сподіваюся, що діти і їхні батьки, і особливо їхні діти, будуть розуміти, що якщо ви слухаєте своє серце, ви ніколи не будете мати астралії.

Q: Чи буде вам подобається образ князя Персії для перебування з вами на життя?
Ох: Це буде честь для мене, особливо коли мова йде про такий популярний герой. Я маю на увазі, принц був культовим характером протягом десятиліть. Я радий, що я отримав шанс грати в цю роль. Після зустрічі творця гри Йордан Мехнер, я зрозумів, що багато людей беруть участь в процесі свідомості і розвитку гри. Я відчуваю себе невеликою частиною цієї довгої історії. Але як я сказав, що це буде честь. Я думаю, що ми були добре в регенерації основного персонажа в фільмі. Я не можу чекати всіх, щоб побачити його.
Переклад AmanLu