Star "curves" Крістен Стюарт (Kristen Стюарт)

Важко, актриса «Твілай» не вистачає статусу світової зірки. Чому вона так часто потрапляє в рамку з похмурим виглядом? Ми дивилися, що Крістен Стюарт був дійсно мислення в цих фотографіях.

Софійський Лорен один раз визнав, що вона сидить і знеболюється перед дзеркалом протягом годин, щоб з'ясувати, які вирази обличчя будуть виглядати мило і красиво, і навчати її м'язи обличчя, щоб відтворити тільки ті. Софія Лорен і це Крістен Стюарт. Може Stuart любителі пробачити мене :

Статус на сервери

«Чи можу я закривати очі щільно і відкрити очі, всі шанувальники і папарази зникнуть!»

«І чому це сталося до мого списка, що яскраве рожеве плаття, яке підійде мені?» Чи є у кого-небудь які-небудь з капюшоном? ?

«Чому я вийшов з ліжка? Я сподіваюся, що хтось приносить мені каву і сигарети. ?

Моя гнівка і невдовзі, ймовірно, негайна – вони вже починають переходити до Кате Худсон.

Що? Звісно, я не ревно, що Роберт зробив секс-сцену з іншою дівчиною. Це називається гра. Ми беремо нашу роботу серйозно. й

«Я так хворий на всі ці публічні заходи. Бажаю малювати губи, посипати паєтками і мити волосся. Знаменитість життя sucks. Я згадав, що я зробив $ 16 млн минулого року?

«Ралі?» Ще одне питання про моє життя? Довірте мене, ви не хочете піти, де я відправив вас. ?
, м. Київ

"Так, я залишаю вас своїм автографом... але я не хвилююсь про це. й

«Бетуен вампір і вовк нічого не нудно. А коли все закінчиться? ?

«Я отримую гусениці на думці про те, щоб поцікавити Роб на сцені. Але ви повинні здивувати шанувальників. ?

Я сорочку, якщо ви робите задоволення моєї сорочки, я лякаю вас в обличчя. Не хочу, щоб на всіх. ?