Miley Cyrus відхилено чутки про «жовту» прес

Miley Cyrus втомився від постійного захоплення і бере на себе питання з відео YouTube. Вона проводила майже 10 хвилин, розповідаючи її шанувальникам про нерозумність чуток. У світі також запевняють, що вони були найвищими пріоритетами.

Але перше, що Miley представила новий вихованець – цуценя породи німецьких вівчарів названий Павич. «Це нове доповнення до нашої сім'ї», - сказала вона. «Мій сестри врятував його і зараз живе з нами. Він так смішний. Після того, як співак відхилявся від роммерів її причетності до Ліам Гемсворту, не кажучи вже про його ім’я. «Ні, я не займаюся, і я не збираюся одружитися в будь-який час», - сказав він.

Крім того, вона не живе зі своїм хлопцем. Мілі з матір'ю, батьком, братами в їх будинку в Озеро Толука. «Для своєї сім'ї, тут немає, - сказав він. Зірка стверджує, що це відео з її мами взуттєвий кабінет!

Про те, як поліцейські випробували її додому, бо вона була на телефоні під час руху. Cyrus стверджує, що історія сильно переповнена табличками і що насправді вона сама називалася копсами, оскільки папаразій відлягав її надмірним інтересом. Так Miley припинив, назвав хлопці в синих формах, і вони ескортували її додому.
Miley Cyrus на набір LOL: Смішні з Луда:
р.

Р

Але звичайно ж це не історія, яка була надрукована в жовтих виданнях. "Я назвав поліцію, щоб втекти папаразию, і вони фотографували мене з моїм телефоном за колесом. А тепер я не доведе нічого до будь-якого." Miley - сказав, що gosip про її пластичну операцію також є повним нечутливим. "Я не потребує ніяких пластівців", - запевнив її шанувальників. Вона додала, «Я просто живу, і я переживаю однакові почуття, як і всі інші. й