Наші голоси в Rapunzel: Конфульована історія (заплутана)

Відомий співак і випускники «Star Factory» Вікторія Дайнко озвучила нові принцеси Дісней – Рапунцель, чарівна і рішуча дівчина, зафіксована в вежі і відчайдушно шукає пригод.

«Я романтичний, досить сміливий і досить сміливий», – розповідає Віка про її характер. до вона може бути золото-волосатий, але вона брюнетка. Я бачу багато спільного з Rapunzel таким чином, що вони говорять, у здатності бути рішучим у певних ситуаціях. й

У оригінальній версії Rapunzel говорить і співає з голосом американського співачки і акторки Mandy Moore.

Р

Шармінг і трохи нарцистичний роббер Flynn Ryder в російській версії мультфільму говорить з голосом актора Grigory Antipenko.

816925

р.

(доб. 2)

«Все чудово поважає і на його зовнішній вигляд ви не можете підібрати, – Грегорія описує свого героя, – Він не потрапляє в кишеню, абсолютний пригодник, і в усьому: як щодо жінок, так і світу навколо нього. й

У оригінальній версії Flynn Ryder голосується американський актор Захарі Леві.

р.

Непередбачувана вілла, відьма Мати Готелю, для російської найнятої співачки Марія Катз.

1990Р. 2199Р.

486487.

«Мої героїні – це зла відьма, яка схильна бути хорошою феєю, вона здатна до деяких почуттів, але в рамках свого власного коду, що говорить про те, що головна людина у світі є її, і всі її відродження, і вона має право розпоряджатися всім на власний розсуд. й

У оригінальному варіанті Маті Готелю виступить з голосом актора Донна Мурфі.

Актори озвучили оригінальний мультфільм:

919810р.

р.

р.