Чи потрібна кар’єра?

Все моє доросле життя я прагнув до незалежності. Коли я вперше встановив на цьому шляху, я ще не знаю точного визначення слова, але десь у себе я розумію, що він закрився делікатно на міцність, самодостатність і свобода. Трохи пізніше було більш чітке об'єднання з самостійністю, яке вже стало промовою зіркою для мене... Так! Я вирішив, що моя кар’єра і гроші призведуть до абсолютної незалежності в житті! З огляду на відсутність великого життєвого досвіду і достатню кількість років за плечима, я, прийняття цього рішення, навіть не міг думати про шкаралупи, в яких я сам не соромлюся.

Кар'єра прагнень багатьох стати реальною обсесією. Отримання в цю пастку легко. Ви прагнете до незалежності, що означає свободу, ви часто означали гроші, оскільки цей стереотип є загальним для всіх. Ви шукаєте хорошу роботу, тому що ви знаєте, що гроші оплачені, і в пошуках грошей GOOD, ви постійно змінюєте робочі місця, щоб краще і краще працювати. Ви безперечно залишитеся за красивими дружніми командами, і вже стикалися з перспективами горизонту. Ви вирости і, в якомусь моменті, він вже сприймається вами як спорт, і що залишається позаду кожного разу швидко і швидко зникає з пам'яті. Я думаю, що це все гарно і добре, якщо ви... Людина. Що робити? Якщо ви жінка, чия долина є переконливою природою, щоб бути досить різними з цього ... ви дійсно повинні кар'єру?

Сучасне суспільство підштовхує жінок до роботи. Життя не стоїть на місці, і кожен день приносить нам нові переваги. Бажання жити добре, подорожувати, дарувати дітям гарну освіту, одягатися красиво, а крім того, кредити і батьки-рети безшумно штовхати. Набридло очікування «за морем погоди», Жінки йдуть на цьому повіті власної акорди. Більше і більше чоловіків не проти цього повороту подій. Насолоджуючись фінансовою свободою, і отримав задоволення від неї, жінка не зупиняється, і продовжує йти вперед, збільшуючи її кроки до семи мил. І один день вона знаходить себе у верхній частині сервісних сходів, залишаючи багато позаду, включаючи чоловіків. Це просто її радість не доторкається останнього часу, тому що з часом невагомість кар'єри, фінансового благополуччя і сімейного життя стає більш помітним для неї. катастрофічна відсутність часу для цього дуже сімейного життя стає важче і важче морально, але впадаючи в безпосередню залежність від фінансової свободи, вона стає важкою для неї, щоб погоджуватися знизити її дохід. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Вона впаде в пастку, з якого не можна знайти спосіб. Але, як ви знаєте, завжди є вихід, і часто навіть не один. Першим буде триматися далі і далі... по чоловічому шляху. Другий - зупинити вертикальну перегонку і повернути на місце в житті.

Спочатку в будь-якій людині є як чоловічі, так і жіночі енергії. І в залежності від того, що людина має більшу частину свого часу, один або інший отримує більший розвиток. Жінка природи призначена для того, щоб бути теплою, ніжною і «холодною». Це держава, яка сприяє розвитку і процвітання жіночих енергій в її розвитку. І вона не може залишатися такими, що стоячи одну ногу на полі бою та інші в саду соняшнику. Після того, як на полі бою, вона бере на чоловічі функції, тим самим генеруючи чоловічі енергії. Переміщення кар'єрних сходів, застосування зусиль, як фізичні, так і моральні, як ніхто інший сприяє достатку чоловічої енергії, адже основа цього руху є конкуренція, суперництво, змагання. І це спосіб чоловіків...

Але без цього врахувати жінка продовжує йти, досягаючи цілей і продовжує будувати кар'єру, яка, звичайно, сприяє підвищенню чоловічої енергії в її складі. На жаль, це не може вплинути на її особисте життя. І якщо жінка зуміла одружитися до і навіть дати народження дитини, то час, присвячений сім'ї, кладуть на «кон». Якщо вона не встигла це зробити, то є висока ймовірність того, що вона не встигла це зробити в майбутньому. І якщо, повертаючи з цього шляху, в першому випадку, є стимул для того, що робити це, то в другому ... ні. У збірнику спогадів кожен з нас має окреме місце для фільму «Офіс Романтика», де все вище проілюстровано максимально чітко. Героїн нещастяний, але майстерно приховує його не тільки від інших, але і від себе. І не маючи іншої альтернативи в своєму житті, він продовжує підніматися вище і вище і стверджувати себе за рахунок неї. І це те, що ми бачимо зараз весь час...

Для того, щоб позбутися від цього, необхідно усвідомити, що жінка на природі не потрібно довести що-небудь кожному. Вони не повинні конкурувати щодня, роблячи їх більш важливими. Він досить для жінки, щоб просто залишатися, і вона не має підстав, щоб повернути його безсмертним. Це просто спосіб чоловіка. Так чому ускладнюйте життя, перетворюючи все назовні? І якщо ми говоримо про відходи енергії і енергії, можливо, краще вкладати їх у чоловіка, надихаючи нових досягнень і стрімких стрибків, які притаманні і необхідні для чоловічого духу? З любов'ю і теплом, дати йому необхідну підтримку і підтримку, щоб зробити чудові справи? Це те, що люди очікують від нас! І неважливо йому, що серце жінки на грудях якого він знаходить мир і спокій належить до топ-менеджера, а не вчителя малюнку. Єдине, що дійсно має значення для нього, це серце завжди залишається свого роду і люблячим. З одного боку, він буде готовий «проносити небо під ногами». І не варто забувати про продовження розвитку жіночої енергії та фемінності? По-перше, за допомогою тільки своїх природних якостей жінка вже здатна допомогти цьому світу стати очищувачем і більш гармонійним.