Ніколя Клітка на "Сезон відьма"

«Сезон Відьма» – це наукова фантастична пригода про Бамен (Nicholas Cage), людина, яка повертає будинок після багаторічної жорстокої війни і відкриває, що його рідне місто захоплюється епідемією чуми. Церква вірить відьми. до Клер Фой Кардинал відправляє Бамену і його найближчий друг Фельсон (Рон Перльман) для супроводження дивної дівчини до далекого монастиря, де духовенство виконує давні обряди для позбавлення землі склепіння. Під час подорожі, через ряд тривожних подій, чоловіки виявляють темний секрет дівчини і починають битву з потужною силою, яка може визначити долю світу.

Що зацікавило вас в цьому фільмі і що приваблює характер?
Я думаю, що я здавна за цю роль. Протягом декількох років я хотів зробити дійсно страшний фільм, граючи сміливий лицар, здуттям по деревах, і саме те, що цей проект дав мені. Я також отримав шанс працювати з Карлом Ровеном, продюсером з яким ми працювали над містом Ангелів. Я думаю, що в кіно про надприродний завжди дуже цікавий і захоплюючий.

Яким було те, що ви сказали про героя, що ви відразу погодилися з зіркою в цьому фільмі?
Я відразу ж любив мій характер, особливо його релігійні та етичні переконання. Після кожної перешкоди він долає, його зв'язок з вірою і Богом стає ближче. Саме ці іконопластичні елементи в героя, які зацікавили мене в першу чергу.

Нога з фільму:
р.

р.

Коли ви прийняли роль, ви хочете зробити певні зміни до вашого персонажа?
Не так багато. Я знав, щоб дізнатися, як правильно підірвати меч і як правильно їздити на скелі. Я ніколи не намагався. Так правий після того, як я закінчив Bad Lieutenant, я пішов до набору часу відьми і почав навчання в огорожі. І тоді я вболівальникично спробував дізнатися, як їздити на конях до того, як я зрозумів, що я міг впевнено тримати себе в сідлі перед камерою.

Багато ваших ролей вимагають попередньої фізичної підготовки. Чи є навчання простим для вас?
Мені дуже подобається, що багато моїх персонажів фізично активні. Звісно, мій тіло не те, що він був, коли я був 17, але я все ще намагаюся залишитися у формі.

У кінофільмі «Час відьма» ви не тільки звикли до нової ролі, але й навчитеся передати атмосферу іншої епохи. Чи є будь-які смішні або складні моменти, пов'язані з цим?
Я думаю, що реальний виклик для мене був усвідомлений себе як лицар, і навчання, щоб їздити і відірвати меч. Ці елементи повинні бути повністю автентичними для того, щоб аудиторія вірити в автентичність того, що сталося. Можливо, найщасливішим є те, що я змогла зробити свою дитячу мрію, щоб стати лицарем бойових дій темних сил. По-перше, я збираюся побачити цей фільм самому.

Чи буде багато комп'ютерної графіки в цьому кіно?
У цій картині майже все природно. Якщо аудиторія побачила, що ми лікуємо на конях або проповіді по деревах – це «живе» зйомки. Зелений екран, який пізніше надійшла установка, використовувався лише кілька разів.

Що це означає працювати з Крістофером Лі як актор?
Я величезний фанат Крістофера Лі. Я можу сказати, що він є істинною легендою фільму, і він продовжує робити дивну роботу. Подумайте про свою роль в Господніх кільцях. Я дуже щасливий, що я змогла працювати з ним.

Які ваші улюблені фільми з Christopher Lee?
Я дуже сподобався спосіб він грав у кіно The Wicker Man.

Що це було схоже на Ron Perlman?
Я ніколи не зробив фільм з Ron до. Я дуже любив його як актор. Він хороший чоловік з великим почуттям гумору. Дуже швидко і легко.

На прем'єрі "Час відьма":

Що ви можете сказати про Домініка Seine як режисера і співвласника?
Домініка – це боон для акторів, оскільки він завжди готовий слухати свої ідеї. Раніше ми разом працювали над фільмом Gone в 60 Seconds, який виявився реальною дією. «Час відьма» – це картина, яка вимагає серйозного творчого підходу. Я думаю, Домініка зробив роботу ідеально.

У Австрії відбувся фільм «Час відьма» Якщо ви можете повернутися до одного з цих країн, де ви будете йти?
Я піду до Австрії. Я дуже любила старовинну кельтську культуру, святі місця на глибині лісу. Все це захоплююче. Є енергія, яка не може бути відчужена. Ви відчуваєте себе, як ви в казці братів Grimm.