Старі татуювання: частина 2

Продовжуємо історію татуювань знаменитості, стартуємо в першій частині матеріалу. На тілі знаменитостей немає менш красивих і смішних татуювань.

Колишній ящик Майк Тайсон є власником декількох татуювань, в тому числі Che Guevara. 10 лютого 2003 року на основі візерунків племені Маорі. Навесні цього року він подав кілька позовів у суді над авторським правом. Його татуювання використовувався в кінофільмі "Бакалівська партія в Вегасі II" без згоди автора.

На правому передпліччю актриси Мелані Гріффіт (Melanie Griffith) лякає серце «Антоніо», як ознака любові до свого третього чоловіка Антоніо Бандерас (Antonio Banderas).

Американський актор Steve O (Steve-O) з серії «Freaks» нагадує стіну шкільного туалету. Тут кількість тату просто небаритний. Він має власний портрет.

Віндлер і актор Hulk Hogan має величезну кількість букв над своїм тілом. На правій руці, наприклад, «Я один». Між лопатками: "Іммортал." А на зап'ясті, «Террі». Це ім'я.

Maroon 5 співачка Adam Levine намагається покласти значення в всі татуювання. У ній є зображення першої студії, де гурт записав альбом, гітара, тигр, вишневий цвіт і голуб. Останні татуювання були зроблені в пам'яті вересня 2001 року.

Тату Lil Wayne, ймовірно, приймають більшу частину свого тіла. Його руки, спина і шлунок покриваються. Молитва написана на спину. Навіть на повік і пальмах, ліль «написати» про своє життя.

Курт Кобаїн вдов, Courtney Love, також охоплює мої зображення і слова. Коли вона зустрілася з Едвардом Нортоном, він наполягав на розвиток столичного листа К пам'яті померлої дружини. Але Courtney не погоджується.

Справжній патріот і вірний Крістіан Бенджі Маден (Бенджі Маден) part-time гітарист гурту Good Charlotte має принаймні три татуювання Ісуса Христа, образ Бенджаміна Френкліна, коронка з слова «мама» і автомобіль тату.

Актриса Paz de la Huerta (Paz de la Huerta) гордість кобра на нозі, тому вона часто показує її.

Nicky Hilton має її останнє ім'я татуювання на нижній частині спини, невелике серце на щиколотці і хрест на спині її голови. Призначення на лобі:

Нікі Міндж є власником декількох татуювань, але папарази тільки бачив один в Китаї: «Дуже завжди з мною. й

лежачи тигру і велика кількість прикметників (ака повітряна, м'яка) по всьому тілу є багатством канадської душі Alanis Morissette.

Справжня зірка, Audrina Partridge, була сяйво навколо 2009 року, коли вона носила рукав на руці з підробленою китайською татуючою, яка читала, «Ріце обсмажена в свинячому жирі». Справжня татуювання на шиї - серце з ягід.

Похід з потоком не для Katy Perry. Але це саме тату, яка в її «арсенальному». Каті також має полуницю на щиколотці і слово Ісус на внутрішній стороні її лівої зап'ясті.

Green Day punk band Leader Billie Joe Armstrong може відкрити музей татуювання. Особливий інтерес є правою рукою. Є імена дітей і дружини, кінорамка з дружиною, ім'я гурту, альбом він виготовлений, японські персонажі, голова шпильки, виноградної і навіть пекл знає що.

Знаменитість Nicole Richie (Nicole Richie) показує на фото крилах, а також частини покоївного імені навколо шиї. Вона також має кілька інших татуювання. Наприклад, висівки з намистинами і хрестиком по лівому щиколотці.

Jennifer Любов Hewitt не є проповідомлення тіла, тому вона періодично зношує тимчасові татуювання. Єдина константа біля правого каблука. Коротко і зрозуміло: "І."

Актриса Zoe Saldana має арабську татуювання. Деякі люди думають, що це було написано в Farsi. У будь-якому випадку, ніхто не може сказати, що це говорить. Найкращий переклад «Я хочу попросити її». Але хто з ким і що незнімається.

Для вивчення татуювань барабана Travis Barker (Travis Barker) з гурту Blink 182, вона займе принаймні день, адже вона має все: логотип Cadillac, радіо, зірки, серця, фотографії зірок кіно, слова, вогонь і полум'я, дим, ноти, прапори і пучок речей.

229889

Легендарна гітарист Зіткнеться, незважаючи на стару шкільність, не є шанувальником татуювання. Okay -- пара, можливо.

Penelope Cruz показує нас її захоплення нумерологією у вигляді No 883 на її щиколотці, а її п'ятдесят у вигляді скоринки на правій руці.

«Всі зірки заслуговують на світло. й

Як зазначена актриса Scarlett Johansson (Scarlett Johansson), вона відчуває щасливий погляд на тату у вигляді підйомного сонця на лівій руці. Причина цієї радості невідомий всім, але її.

57576

Фото: AP, Getty Images, Reuters