У Чикаго найтовстіша крихітка в світі, вона важить 222 кілограми, її вік - 7 років.
Дівчинка майже нічого не могла зробити самостійно, їй допомагала мама Кароліна Шу Гуж, яка годувала дівчинку.
Для дітей її віку нормальна кількість одержуваних калорій в день має становити близько 1800. Джессіка отримувала приблизно 10 000 кілокалорій на день, що більш ніж у п'ять разів перевищує норму. Коли мамі поставили запитання: «Як можна було довести свою дитину до такого стану?», вона відповіла: «Я просто не могла їй відмовити. Вона влаштовувала жахливі істерики, і зі сльозами просила ще. І я не могла спокійно дивитися, як страждає моя дитина, тому пішла за її прикладом, і купила все, що вона просила».
У 3 роки Джессіка важила цілих 77 кг, в 4 роки її вага досягла позначки в 100 кг, в 7 років - понад 220 кг. Коли вона підросла, їй було важко рухатися, їй було важко говорити, а в деяких випадках їй потрібна була допомога матері. Після серії телевізійних репортажів про Джессіку, які шокували світ, було прийнято рішення помістити дівчину в клініку, де їй заборонили їсти всю борошняну, жирну і смажену їжу, а також змушували займатися спортом.
Лікування дало результат: за півтора року вона схудла на 140 кг! Тепер дівчині довелося перенести кілька операцій з видалення зайвої шкіри. Коли настав її 10-й день народження, Джессіка виглядала зовсім інакше - як звичайна здорова дівчина. Вона почала ходити в звичайну школу і спілкуватися з однолітками, як і будь-яка дитина в її віці.
Весь світ невпинно стежить за долею незвичайної дівчини, і радіє кожному її успіху. Але все ж, який би поворот не склала її доля, Джессіка Леонард увійшла в історію як найтовстіша дитина в світі.
Джерело: стаття asaratov.livejournal.com Random -