Сприяння

Я люблю Бразилії після всього! І карнавал чудовий. А клімат родючий. У змаганнях є всі позитивні (Я написав вчора). Футболісти, знову, - магії кульки і текіли. Не дивно незабутній Остап Сулейман Берта Марія Бендер-бея так в Ріо аспірованих. Судові справи в бразильців відповідають способу життя. Що таке, весело, спокійно і спокійно.
Він заявив, що деякі Мадам Ферса на її не вдалося партнера, що він не виправдав аванси, видані - сянга до нездатної дівчини про свої видатні можливості - і ніколи не задоволені. І дамі довелося витрачати гроші на помилкове мачо - є різноманітні напої, продукти харчування, знову для цього дуже пити. Що ви думаєте? Так! Суд зобов'язав тридцять років Amadeo Santos для виконання своїх зобов'язань в повному обсязі! Вид, людина! Здійснити оплату на ринок. Гроші не приймаються. Це прецедент. Бразильський суд є найчеснішим судом у світі. Немає альтернативи.
Я не можу зрозуміти в світлі об'єму новин з країни карнавалів і диких мавп. Як вони керують, щоб зробити це пригнічення про раба дівчина Ісаура? Це не їх суб'єкт, а не їх психіку. Або все в цьому світі змінюється так швидко? Ну, це океї! Задоволення природи у всіх сферах життя!