1554
Яка краса вимагає
Пластикова хірургія дійсно правила в сучасному світі. Я маю на увазі Вимоги до хірургів в цілому не сумнівається. Але вирішені питання різного порядку. Життя-дет. Відключена людина – здорова людина.
І тут... Немає, я розумію, що достатньо людей відчували, якщо їх губи трохи менше, ніж кінський або профіль не вписується в звичайний трафарет. Але це питання суб’єктивного сприйняття. Бог з ними.
Переїзд Хтось на. Видалити ребра. Або трохи пальців на пальцях ніг. Це різновид останньої речі. Щоб зрозуміти короткозорий, взуття на шпилькі набагато краще підійде нога, якщо на ньому немає маленького пальця. В принципі, виходячи з всіх попередніх маніпуляцій з організму, досить нормально. Дійсно, якщо в організмі немає зайвих ребер, то чому не спрощує цей організм ще двома незначними юніцями. Він має сенс.
Я думаю, що майбутнє цієї галузі медицини лежить на перетині з нейрохірургією. Щодо цього, деякі люди знають про це. З наступного кроку для усунення міжферментних частин тіла буде видалення міжферментних зон головного мозку. Найкращий варіант полягає в тому, щоб видалити все, що не відповідає за харчування та сну та інші важливі безумовні рефлекси. Можливо, це буде найбільш доречним комплексним рішенням для питання.