І він виріс з могили іншого чоловіка.

р.
З часів пізніх СРСР екзотичні види рапсів почали розірватися в наше життя і вичавити в наше життя. Ну, звичайної терапії і її представник - районний терапевт був загальним атрибутом цього життя. Але люди захопили диво тут, тепер і, якщо це можливо, для всіх. Деманда створює постачання. Кашпіровський, Чумак і багато їх слідчих. Це ясно. Часи незрівнянності - це незрівняні люди. Кількість осіб з загадковими префіксами на візитних картках – від просто зацікавників до майстрів респективних наук – зростає з курсу, яка набагато швидше, ніж темп економічного зростання. Зрозуміло, що є щось матеріал для виробництва. Це просто смоктати. Ні, я не кинувся камінь на всіх. Він був цілителем, який врятував себе від каменів в обумовлений час, Бог дасть їй здоров'я. Коли офіційна медицина сказала: "Хмм." Ми зрізаємо. Але це винятки.
І зовнішній вигляд чергових рад на цій частині досить смішний, але не більше. Я думав так. Однак, якось власника ритуального офісу з Трускавця просто гасить ідею творчості в будь-якому полі діяльності. Дід запропонував свій метод - трупінотерапія, як різновид психологічної терапії. Все просте, використовуючи існуючі пропси. Якщо ви хочете серйозно подумати про зміст життя, немає проблеми. Ви платите 25 зеленню протягом 15 хвилин такої висоти, ви обираєте труну на свій смак - і ви отримаєте думати. Софини затишні, з мереживними і шовковими подушками, всі відповідно до feng shui.
Я хочу, щоб зробити деякі пропозиції, щоб урізноманітнити послугу. Ви можете, наприклад, закрити (і навіть закрити) кришку за запитом клієнта. Або, наприклад, запрошують родичів і друзів. Так вони можуть мати останнє слово. Ну, це цікаво. Коли ви почуєте правду про себе.