Оригінальний Naming для знаменитостей дітей

Іноді, просто дивиться на турбулентності фантазії знаменитості. Один такий приклад, звичайно, є іменами своїх дітей. І я згадував про сина, який оозів з ім'ям Наташи :

Першим оригінальним на нашому списку є Ума-Турман, який назвав свою дочку Росалінд Аруша Аркада Аркадіна Альталуна Флоренція Thurman-Busson.

Джей-З і Бейонсон дав свою новонароджену дочку Блакитний Ів, яка може бути перекладена як «блакитна хвиля». Однак існує альтернативна версія назви. У той факт, що є версія, яка має альбом “Blueprint 3”, яка є першою частиною назви. Друга частина ще цікавіше. Назва також може бути написана двома літерами "IV". У той же час це римський номер 4: це назва альбому З 4 по 4 роки вона народилася, як вона народилася, і мама співачки народилася на 4-му.

Вибираючи ім'я для своїх дітей, Gwen Stefani навряд чи довіряв усіх. Відомий, що співак є великим шанувальником реґеї. Саме тому першимнародженим був названий корольстон (столиця Ямайки), а дочка – Зума Неста Rock. Nesta є реальним ім'ям Боба Марлі.

Ашлі Сімпсон (Ashlee Simpson) і Pete Wentz (Pete Wentz) спочатку хотів назвати сина просто Бронкс (після Нью-Йоркської області), однак, пам'ятав, що « Джунглі книги» як дуже подобається і дав подвійне ім'я – Бронкс Мовглі.

Р

Хрещатий Кріс Мартін і Гвінет Пальту було трохи простіше. Кріс під час вагітності пари сказав, що якщо є дівчина, я хотів би назвати її Apple. Ім'я Мойсе ще простіше. Пісня «Мойсей», співачка написав буквально перед весіллям і приурочила його наречену.

Але Alicia Keys і Swizz Beats ніколи не пояснили всім, чому їх перша дитина була названа Ejipt Daud Dean.

Колишня й дружина Том Круїз і Каті Холмс назвали свою дочку Сурі, що означає «червоною трояндою» в Перській і «принцесі» в івриті.

Марілін Монро, і сина Мороккакана після виступу артиста Нью-Йоркського пентхауса, явно оформленого в марокканському стилі.

Міла Євович і Павло Андерсон дав свою дочку ім'я Ever Gabo. Вона сказала: Павло має шотландські коріння і ми дійсно хотіли поставити його в перспективу. Ever is a celtic male name. Так ми подарували їй середню назву, Габо. Це простий, це суміш імен батьків. й

, Україна

Bluebell Madonna - дочка Geri Halliwell. Літерально перекладено, перша частина назви - Bell. Під час вагітності співак розповідає про те, що саме ці квіти під час вагітності. І Мадонна ясно. Джеррі великий фанат її.

Давид Дубовний та Чай Леоні – батьки Едліну та хлопчика ім. Кіда. Він був названий британським драматургом Томасом Кід.

р.

Ніколь Кідман і Кейт Urban назвали свою першу дочку Неділю Рози. Актриса сказала, що більшість всіх з чоловіком вони люблять неділю. Це найкращий день тижня, якщо у вас є сім'я.

Ніколя Клітка імені сина Кал-Ель. Коли він народився.

Американський актор Роб Морроу також може претендувати на звання найбільш оригінального автора імені. Він назвав свою дочку Ту. Назва дуже смішна :

Не менш стиглий, смішний, оригінальні імена у дітей знаменитостей, можна знайти величезну кількість. Але нехай зараз не зупиниться.