2729
Суфле торт "Квіткове молоко" за рецептом Valentina Peippo (більше ніжний торт Я ще не їсть)
Бісквіт:
яйце, 2 шт
цукор
півскло
розпушувач - 1 ч.л.
Складання:
яйце - 5 бабуся
цукрова пудра - 140г
Борошно - 1 ст. з невеликою гіркою (ложка звичайного, не міркування)
молоко - 250 мл
Масло – 150 г ( кімнатна температура)
Желатин - 20г
Глаз:
Шоколад – 50 г (темно або гіркий)
Крем (10-20%) - від 25 мл або більше
Давайте зробимо торт.
Перервувати яйця з цукром до білого стану.
Додаємо просіяне борошно з розпушувачем, ретельно перемішуємо. Необхідно дотримуватися консистенції тесту. Тісто викладають у форму, покриту пергаментним папером, вирівнюється. Якщо форма не помада, то не змащуємо нічого. Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки протягом 20-25 хвилин. Зосередитися на реактивності вашої печі. Регулювання температури і часу випічки ...
Готовий торт охолоджується протягом деякого часу безпосередньо у вигляді, можна навіть в інверторному стані (бісквіт не випадає), після чого тримаємо ніж по окружності форми, знімаємо і охолоджуємо на грилі.
(Я використовував для запікання торта в мультиварці протягом 30 хвилин.)
Приготувати начинку суфле.
Желатин просочений в холодному молоці (150 мл) і дати набряк (див. інструкції по пакету желатину). Набухає желатин трохи тепла до повного розчинення (не доведення до кипіння!). (Доцільно зігріти желатин перед входом в масляно-жовтий заготовку, він миттєво гравійований.)
Розділіть яйця в білки і жовтки.
Яйця натирають борошном, додають трохи теплого молока (100 мл) і добре перемішують, щоб не було грудок.
Молоко-жовта суміш покласти на водяну баню так, щоб ємність не доторкнулася до води, а відварити до загущення, постійно помішуючи.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Якщо суміш ще не зовсім гладка, то протріть її через сито, допомагаючи ложці. Заварена суміш охолоджується до кімнатної температури.
Масло при кімнатній температурі збите цукровою пудрою.
Ретельно поєднайте жовткова суміш з маслом, перемішуючи до однорідного стану.
Температура кімнатних білків збиті щіпкою солі. Як тільки з'являється стабільна піна, додайте 2-3 ложки цукрового порошку (від загальної кількості для начинки), продовжуючи збивати до розчинення порошку. Приготований желатин повільно вводять в масляно-жовті заготовки, збиті білки також вводяться. Ретельно перемішати суміш з ложкою до однорідного стану зверху вниз.
Склад:
Візьміть ту ж форму, в якій було запечене печиво. Це краще, звичайно, що форма недоступна.
На дно форми надягаємо пергаментну папір більше, ніж діаметр форми, і затискаємо кільцем. Дно форми злегка ущільнюється папером. (У мене є знімний торт кільце – дуже комфортний, відразу ж вичавити бісквіт на блюдо.)
Поставте скоринки на дно Уніформа. Залийте на машинці і вставте в холодильник до повного заморожування.
Занадто ловить швидко. Але ми повинні бути хворими і чекати глазурі, щоб повністю замерзнути.
Під час заморожування суфле, зробіть глазур:
Вершки, дрібно зламані шоколадні теплі в водяній бані.
Стирайте все добре і при необхідності додайте ще вершки - необхідно отримати рідку глазур, яку можна залити тортом.
Зробіть торт з холодильника і залийте трохи охолоджену глазур'ю вже заморожену суфле.
Вирівнюємо глазур за допомогою повороту форми. Поставте в холодильник. Я не люблю цей шоколадний торт, це занадто солодкий для мене, тому я пофарбував його на торт трохи для краси.
Я знайшов рецепт торта від Valentina Peippo, для якого я подякував її дуже багато, і приготував на рекомендацію Snezhana Petrova. Снежана, ви абсолютно вірно, дуже смачний, ніжний торт і цілком можливо приготувати одну суфле як десерт, ви навіть не знаєте, що ви їсти!
Дівчата Я рекомендую всім, торт не далеко запечений, і насолоджуватися смаком і захопленням будинку гарантовано!